Sevdiğime sarılmak İsterim doyasıya ona sarılmak bana öyle çok huzur mutluluk verirdi ki onu görmek bile mutlu ediyor insanı ama benimkisi olmayacak imkansız aşk işte 😥 çünkü yılların uyumsuzluğu var yıllar engel
Sorun beni üzdü doğrusu 2 yıl önce sevdigim adamı kaybettim en kötüsü de bana kusmustu kavga etmiştik sonra arabayla çıkmış dışarı o sinirle tirla carpismis o benim yüzümden öldü. Ona sarılmak isterdim 😢
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Bunun sorumlusu sen değilşin kader diye bir şey var kendini şuçlama ablacım şen olşaydında olmaşaydında vakti dolmuş tek bir şaniye bile gecikmez kimsenin elinden biy şey gelmez ki Allah rahmet eyleşin üzülme şen oluy mu
Herkes öyle diyor ama ben kendimi cok suçlu hissediyorum onun ölümünün bahanesi olamak bana acı veriyor canım dan can gitti güzel dusuncen için çok sağol kardeşim çok sevgi olsun sana💙
Ama güzel ablam noluyşa olşun bunun sebebi değilsin bile isteye yapmadın her insan kavga edebiliy küşebiliy bunlar normal şeyley insanız sonuçta inan bana sebebi istesen bile şen olamazşın herkes doğru olanı şöylüyoy takdir-i ilahi elimizden biy şey gelmez o güzel canını bunun için üzme evet biliyoyum kolay değil elbette ama şen çok güçlü bi pyenşeşe benziyoyşun neyin neden olduğunun benden daha çok farkındaşındıy şana akıl veriyoymuş gibi olmiyim ama kader işte hepimiz binbir farklı şebeple aynı şeyi yaşayacağız ama asıl şebebi vâdemizin dolmaşı olacak bu dünyadan göçüp gidişimizi kimseye yükleyipte ona acı çektiyemeyiz şende kendine böyle bi acı çektiyme lütfen
ama öyle olmaş ki kendini bu kaday üzmeye hakkın yok canın şana emanet ona iyi bakman lazım tabiki Allah kimşeye yaşatmaşın ama imtihan şonuçta dik durabilmemiz gerekiyoy öncelikle kendini şuçlamayı bıyakıp kabullenmelişin