🌸 Şu yerlere tüküren insanlardan nefret ediyorum.. gürültülü şekilde motor süren kişilere beddua ediyorum... İlk defa kız görüyormuş gibi ağzı açık şekilde sapık sapık bakan erkeklerden tiksiniyorum...
Sokağa çıkarken sizi en çok rahatsız eden şeyler nelerdir?
Küçük çocukların ağza alınmayacak küfürleri Sonses müzik açanlar hiç mi düşünce yok gececi gündüzcü işe giden evde yatan insanlar var hele hasta yatağında yatan insanlar kimseyi çekmek zorunda değil ki birde sürekli trafikteyim gün içerisinde araba kullanırken aşırı ağresif sinirli sabırsız insanlar çok.
-Atm de önündeki kişinin kartı çıkarıp tekrar sokması
-Yavaş yavaş yürürken arkadan gelenlere yer vermeyen
-Sesli şekilde telefon ile konuşan yürürken veya sağda solda..
-Yere aldığı ürünü daha marketten çıkarken açıp ambalajı yere atanlar..
-Yolda kadınların arkasından bakanlar
-Market sırasında önündekinin dibine kadar girenler
-Yere tükürüp , balgamı atanlar..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Toplu taşımada iken erkeklerin meydan kadar boş yer var iken gelip benim yanıma oturması onu da geç köy kahvesindeki gibi yayıla yayıla oturması sırf bu yüzden ya tek otururum ya da kızlarla otururum ben bile bu halde rahatsız oldum kızlar ne yapsın
Çevreyi kirletenler ve serseriler rahatsız ediyor en çok çevreyi kirletmek nasıl aşağılıklık hayvan desem hayvan bu kadar kirletmez çevreyi en çok kirleten insan oğlu ne yazık ki
Ay bugun yasadığım seyi anlatayım. Annemle yürüyoruz adamın biri bana göz kırptı. Sonrada arkamdan geldi. Ters ters baktım ayrıldı pesimden. Bu kadar da olmaz
Agedersin sokakta sümkürüp saga sola balgam atan adamalrın üzerine kusmak istiyorum hatta onları yeryüzpnden temizlesinler o derece iğreniyorum pislikler🤮
yere çöp atan sigara içen kaldırıma araba park eden. Öküz gibi yüzüme bakan kadın erkek hepsi asabımı bozuyor bir gün çıkıp bok mu var diyeceğim sonra show habere çıkacağım. yeter be
Saygısız ve bencil insanlar, sıraya girmeyi bilmeyen insanlar, toplu taşımada sığır gibi böğürerek konuşanlar, daracık kaldırımda 4 kişi yanyana yürüyenler
Motorlar, yoka fırlayan araçlar, yayalarin üstüne süren araçlar, insanların üstüne yürüyen insanlar, bağıra çağıra konuşan insanlar... insanlar cok cirkinlesti
Babasının bahçesiymiş gibi salına salına penguen gibi kaldırımda yürüyen insanlara ayar oluyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kadınların arkasından yürümek bu kadar geren bişey yok kadın tipime gıcık olsa beni takip ediyor diyip ya da beni taciz ediyor diyip anında içeri attırabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yanından geçerken sana arabayla korna çalan erkekler