Görümcem ve kaynanam yüzünden 4 ayda boşanma eşiğine gelmek?

Merhabalar. 4 aylık evliyim. Evlendiğim andan beri eşimin annesi ver kardeşi beni çileden çıkarmaya çalışıyor. Balayına giderken gorumcemin bende gelecem delecem diyip defalarca tepkimi ölmesi. Eşimin doğum gününde basbasa kurtladigim için bana ayar vermesi kayın validemin. Bu sene böyle seneye bizde varız. Oğlum iyi ki doğmuş yoksa seni kim alırdı evde kalirdin demesi ve ben karşılık verince kendini acindirmasi. Balayına her dk aramaları görüntülu ve normal. Bunlar neyse babası yok gorumcemin dedim sustum. Ama ben evden çok çıkan biri değilim nasıl bir saat dışarı çıksam eşim kendisini annesi ve kardeşine atar. Her dk ararlar evde değilse karın gel. Buda gider. İki kez kavga ettik. Ama yalan söyleyip evdeyim diyip yine yaptı. Annesi beni çağırmaz oğlum hazırlığım yok sen tek gel gidince de eşimin huyu suyu değişir. Ben gitsem her dk alaycı konuşur eşimi aileme kışkırtıyor. Söz verdiği halde yine gitti iki haftadır konuşmuyorum eşimle bana onlar için havlama iki artı iki nedir bilmezsin bana akıl ver ne işime yaradınki zaten gibi çirkin ifadeler kullandı. Elinde tişört el kaldırdı ama sorsan yapmadım der. Daha neler neler eşimden soğudum. Yinede dün sıcak olayım dedim kocamdir eşimin arama kaydını açtım gece 12 de 11de her dk arıyorlar ben tahammül edemez oldum ben kızım aileme sınır çizdim ama bunlar sabah sekiz gece 12 her dk ararlar yani ben mi abartıyorum. Bu arada eşim boş konustu ben güzel bir bölüm bitirip sağlık sorunu sebebiyle geçici işten ayrıldım. Eşimden ve ailesinden durumumum çok daha iyi. Ama beni her dk annesi küçümser oğluna hizmet etmemi ima eder cildircam

Görümcem ve kaynanam yüzünden 4 ayda boşanma eşiğine gelmek?