Açık konuşacağım benim konuştuğum birisi vardi uzun süre. Ama çok uzun süre sonra bana evli olduğunu açıkladı. Tartışma yaşandı. Ben de kendi hayatıma bakmaya başladım. Ama galiba bu şekilde korkutmak istiyor
Açık konuşacağım benim konuştuğum birisi vardi uzun süre. Ama çok uzun süre sonra bana evli olduğunu açıkladı. Tartışma yaşandı. Ben de kendi hayatıma bakmaya başladım. Ama galiba bu şekilde korkutmak istiyor
Açık konuşacağım benim konuştuğum birisi vardi uzun süre. Ama sonra bana evli olduğunu açıkladı. Tartışma yaşandı. Ben de kendi hayatıma bakmaya başladım. Galiba bu şekilde korkutmak istiyor.
Kapı kilidini değiştirsene bunu niye normal bişeymiş gibi anlatıyorsun şu sn çok garip geliyor :/ Türkiye burası Allah göstermesin bir de senim için Twitter da adalet aramayalım. Ki sen öldükten sonra adalet olsa ne olmasa ne öyle değil mi? Bu konuyu ciddi düşün eğer dediklerin doğruysa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Camı kapasamıydı birde hırsız girmiş işte bir şey aramıştır çıkmıştır illa dağıtacak diye bir şey de yok
Bence anahtar eski sevgilimde var ve eve girdi pencereyi açık bırakıp gitmiş
Evet anahtarı teslim al ondan
Hayır anlamadığım şey evinin anahtarı onda var mı git kilidin göbeğini değiştir tedirginsen bilmiyorum garip
Daha yeni değiştirdim ama kaç kez değiştireceğim
Kamera yok mu koridorda veya bina girişinde eski bina mı
Bina girişinde var. Ama ben eminim işte o.
Kameralardan baktırmayı dene
Amaaan onunla mi uğraşacağım
O zaman dikkat et kendine kanka
Teşekkür ederim. Bi de ben hamileyim galiba. Test yaptım silik de olsa ikinci çizgi çıkıyor. Umarım bir şey olmaz.
Dikkat et kendine güvende ol veya arkadaşın sende kalsın eşlik edin birbirinize hayırlı olsun varsa da öyle bir şey mutlu oldum güvende ol
Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
evinin anahtarı kimlerde var başka :D :D
Kimsede yok ama artık girebiliyorlar anahtar çıkartıp
hırsızdır o bence ama güzdüz olması garip
Yani sevgilimin evli olduğunu sonra öğrendim
Hırsız belki de
İyi de hırsız olsa bir şey alırdı. her şey yerinde sadece pencereyi açmış.
Geçmiş olsun hırsız girmiş
Hırsız olsa birşeyler çalar. Bu sadece pencere açmış çıkmış
İnşallah odur
İnşallah odur derken?
Eski sevgilin olmaması daha kötü değil mi
:D
:/ :/
Açık konuşacağım benim konuştuğum birisi vardi uzun süre. Ama sonra bana evli olduğunu açıkladı. Tartışma yaşandı. Ben de kendi hayatıma bakmaya başladım. Galiba bu şekilde korkutmak istiyor.
Evine nasıl girmiş bu yeterince korkunç bence
Çünkü hatırlıyorum ben pencere açmamıştim evden çıkarken. Başka bir gün de eve geldiğimde yatak odasının ışığı açıktı.
Bilmiyorum nasıl girdiğini ama anahtar var demek ki
Kapı kilidini değiştirsene bunu niye normal bişeymiş gibi anlatıyorsun şu sn çok garip geliyor :/ Türkiye burası Allah göstermesin bir de senim için Twitter da adalet aramayalım. Ki sen öldükten sonra adalet olsa ne olmasa ne öyle değil mi? Bu konuyu ciddi düşün eğer dediklerin doğruysa
Daha yeni değiştirdim. Kaç kez değiştireceğim.
Evde hiç bir şey şey de eksik değil. Sadece pencere açmış o kadar.
Değiştirmene rağmen giriyorsa başka bir yolu vardır polise git kameraları falan incelesinler
Siyah sütyenim yok
Polise git bence işin rengi değişir pişman olacak kadar vaktin bile kalmaz
Üstelik de hamileyim
Hırsızdır o
Eksik çamaşır var mu
Yok