Eski esinizle? Biz cocuklar kucukken bosandik. Cocuklar buyudu ve ayni evde yasayalim diyorlar. Bizi konusurken gorseler bile seviniyorlar. Hem babalarina hem bana baski yapiyorlar fazla siniri asmadan. Siz yeniden evlenir miydiniz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yeniden evleneceksen neden boşandın, fantezi olsun diye mi
bosanali 10 sene oldu ne fantezisi
Bir sebep varmış işte, zaman aşımına mı uğradı, o sebep unutuldu mu diyorum. Yoksa kimse laf olsun diye ayrılmaz
eski esimle evlendigimizde ikimizde 20 yasindaydik. Hemende kizimiz oldu sonraki 2 yil sonrada oglumuz. Yani 23 yasindayken hemen hemen 2 cocukluyduk. O kendi cocuk gibiydi. Ne beni koruyabildi ne kendini. Birakti gitti, kolayi secti, kendi hayatina odaklandi. Eglence , kari kiz.. Cocuklarimla ne yiyecegiz diye ulasmaya calistikc dalga gecti, 2 cocuk yaptiysan bak diye.. Ne degisti.. son 6 senede cok degisti. Işe girdi, calisti. Her ay tl cinsinden 6000 tl cocuklara veriyor suanda. Cocuklarla ilgileniyor, ihtiyaclari varsa biseye hemen aliyir. haliyle cocuklarda kendilerini bildi bileli babalarina hayranlar. bana da. Barisin deyip duruyorlar
Kadın farklı hissediyor/ farklı düşünüyor, ben düz mantık terk edildiysem ağzı ile kuş tutsa bana yaranamaz. Ne güzel çocuklara da bakıyormuş işte, bu şekilde kalsın derim, hatta hayatıma başkasını da alırım, ona mı bakacağım da siz farklısınız
Ben almam kimseyi. Esimden bosandigimda 24 yasindydim veya 23.. Bunca zaman kimseyi almadim, asla almam. Eski esim boburleniyormus, onu unutamadigimi sanip. Bilse cocuklarima sevgimden evlenmedim. uvey baba getirmeyi dusunmedim. Kiz genc kiz artik, hic olmaz. Biraz da cocuklar bunu dusunerek ylniz kalmayalim diye heralde evlenelim diye ugrasiyirlar.. veya babasinin imkanlari iyi, onlari degerlendirelim diye
Neden ayrıldığınız ve şartlara göre değişir. Umarım birlikte anlaşırsınız ve mutlu olursunuz
ailevi nedenler genclik..
Bir arkadasimin ailesi oyle arkadasim 3 yasindeyken bosanmislar 10 yil sonra tekrar evlenmisler ve bi kizlari daha oldu
Olmus evlendikten sonra
bi oglumuz bi kizimiz var, 13 ve 15 yasindalar.. cok israr ediyorlr iki tarafa da. Ben de eski esime karsi hicbirsey yok.. onda da yoktur. Bilmiyorum nasil susturacagim
Cinsel çekim varsa olabilir. Yoksa çocuklar istiyor diye evlenmeyin
Bende yeni boşandım çocuğum küçük bilemiyorum
sakin uvey baba fikrini bile dusunme. etra sapik kyniyor
Bilmiyorum yazacaktım da gizlisin
çocukların kaç yaşında
13 ve 15
huzurlu olamazsın. benim oğlum daha 4 yaşında yine de katlanamıyorum düşüncesine dahi.
Ben de katlanamayabilirim.. Bilmiyorum. Bitti bizim icin diyorum ama cocuklar cokisrarci
genç bir kadınsın. hayatına bak. çocuklar çok kıymetli elbette ama senin huzurlu olabilmen de kıymetli.
babamin kuzeni uvey baba tecavuzune ugradi daha6 yasibdayken erkek olmasina ragmen ve annesi hayat
ima bakarim diyen bir kadin. bence sen de eski esinle barismanin yollarini dene cocugunu seviyorsan
Hayatına bak derken illa hayatına yeni bir insan almak zorunda değilsin. huzurlu kalıyorsan hayatını çocuklarına da adayabilirsin. çocuğum huzursuz mutsuz bir aile ortamında büyüyeceğine ayrı büyüsün. böylesi daha iyi.
Hayie
Evlenilir tabiki
Saçmalık
Olabilir
Neden olmasin
Ne güzel :)
Olabilir
Öyle yaptık