En yakın erkek kankam askerde ve1 Aralıktan beridir yazmıyor en son 1 aralıkta yazdı
1 Aralıkta bunu yazdı Bizim buralar cok karisti oyuzden musait olamiyorum haberin olsn dedi ve sonrası yok arada bir instagram hikayeme bakıyor acaba durumu iyi midir sizce😊
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sanane ki bundan erkek kanka drdiğin ne tam olarak? Seni ne ilgilendiriyor kardeşi misin karısı mısın sana ne
Niye kızıyorsun
Yakın arkadaşım anladın mı benim en kötü günümde o vardı üniversiteyi kazandığımda beraber sevindik nerden bilirsin ki sen
Çünkü öyle saçma şeyler çıkardınız ki senin niye erkek kankan var ve senle alakası ne senin abin kardeşin kocan bir şeyin yok mu kızla erkek kanka olamaz kardeşim delikanlıysan alır birini evlenirsin yok arkadaşım gibi yok kardeşim gibi başlarım öyle arkqdaşlığa
Ya senin en kötü gününde neden o oluyor enayi misin sen en kötü gününde Allaha sığın niye birini arıyorsun sevinicinide ailenle paylaş neyin kafası bu
Bak ben 21 yaşındayım 2. olarak Bi kızla erkek kanka olabilir arkadaşta olabilir geri kafalı mısın Bi erkekle kız sadece sevgili değil arkadaşta olabilir çıkar at gözlüğünü
At gözlüğünü çıkar
Olamaz kadınla erkek arasında çekim var arkadaşlık olamaz geri kafalı değilim ahlaklıyım ger kafalı olan sizsiniz ve cahilie adetleriniz sana ne askerdeymiş nasılmıi sanan ne ya
Olur çok güzel oluŕ
Birincisi çöl güzel Bi arkadaşlığım var ikincisi 5 ay oldu tanışalı neyin derdindesin
Ya bırak 5 ayd a tanımış kötü gününde yanındaymış iyi gününden yanındaymış boş şeyler bunlar geç onları geç
Ben normalde onu tanımadan önce kanla falan yapmıycam diyordum Yakın arkadaşım anladın mı benim en kötü günümde o vardı üniversiteyi kazandığımda beraber sevindik nerden bilirsin ki sen sanaldan bile olsa çok güzel Bi dostluğumuz var ben mutsuz olduğumda beni arar ben iyi olana kadar moral verirdi ki kötü niyetli Bi insan değil annemler başkasından öğrenmesin diye söyledim❤️🥺
Ya kanka yapmak nedir ne demek ben birdaha kanka yapmıycam bu kadar saçma bir şey olamaz takıl sen ya kafana göre
İyidir fakat telefondan kaynaklı komutanlar sıkıyorsa kaçak göçek girip anlık bakıp çıkıyordur sohbete vakti yoktur
Bekliyorum zaten istesem pes ederdim dimi
Pes edip etmemelik bir durum varsa kankan olduğuna emin miyiz
Eminim
Ben normalde onu tanımadan önce kanla falan yapmıycam diyordum Yakın arkadaşım anladın mı benim en kötü günümde o vardı üniversiteyi kazandığımda beraber sevindik nerden bilirsin ki sen sanaldan bile olsa çok güzel Bi dostluğumuz var ben mutsuz olduğumda beni arar ben iyi olana kadar moral verirdi ki kötü niyetli Bi insan değil annemler başkasından öğrenmesin diye söyledim❤️🥺
Askerde öyle kafasına göre yazamaz bekle yazacaktır birgün.
Bekliyorum zaten istesem pes ederdim dimi
Vefasız bence
Ben normalde onu tanımadan önce kanla falan yapmıycam diyordum Yakın arkadaşım anladın mı benim en kötü günümde o vardı üniversiteyi kazandığımda beraber sevindik nerden bilirsin ki sen sanaldan bile olsa çok güzel Bi dostluğumuz var ben mutsuz olduğumda beni arar ben iyi olana kadar moral verirdi 🥺❤️
Yanında olmak isterim
iyidir iyidir.
Bir sebebi olmalı
Yakın arkadaşım anladın mı benim en kötü günümde o vardı üniversiteyi kazandığımda beraber sevindik nerden bilirsin ki sen
İyidir merak etme