Kendisi erkek. Kendisini müzik konusunda tebrik ettim hatta destek oldum. Daha sonra baktım ki bu erkek arkadaşın bana yavaştan yavaştan hoşlantı şekilde yaklaştığını farkettiğimde bende araya mesafe koymaya başladım. Eğer bundan dolayı ergen gibi mesaj tribi atıyorsa ben hiç gelemem böyle olgunlaşmamış insanlara direkt ânında her yerden engellerim
Ben genelde hüzünlüyümdür bundan dolayı bi ara bana derdini anlat falan dedi. Bende anlatmadım çünkü istemiyorum kimseye güvenmiyorum. Anlatmayı tercih etmiyorum. Bu benim kendi kararım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Var öyle vakit kaybı arkadaşlar
Evet baltı onun umursamazlık taktiği işe yaramadı sonra kendisi mesaj attı 1 gün sonra. Bu sefer ben bakmadım mesaja bakmamama rağmen 7 saat sonra ikinci mesajı atmış. Derslerimin olduğunu da biliyor. Ben engellemek istiyorum her yerden sence böyle yaparsam haksız mı olurum. Çünkü sınav stresindeyim ve bana en başta arkadaşmış gibi yaklaşıp sonra farklı yaklaşan erkeğin saçma ergen hareketlerine hiç gelemem bu dönemde zaten yeterince içim sıkıntıda
Baltı değil pardon baktı olcaktı
Yani şöyle yazdığında o gün içinde sana dönmeyen bir insana 2 kez yazıp bir tarafını kaldırmaya gerek yok engelle gitsin.
Yaparız öyle şeyler
Ya sevgilim falan bi şeyim olmuyoki çok ergence geliyor bana. Normalde yapmaz. Amaç ilgi çekmek düşündürtmek. Ben gelemiyorum böyle ergence triplere direkt engelleyeceğim her yerden. Kimse zamanımdan değerli değil
Bence de engelle zaten umursamıyor belli
Yok yok umursuyor. Umursadığından böyle saçma sapan taktiklere başvuruyor. Arkadaş gibi yaklaşacağına inanıp numaramı vermiştim bi de, saçma sapan cümleler kurmaya başladı. rahatsız etmekten başka işi yok.
Çoluk çocuk işler ya çekilmez yani engelle gitsin kafana takmana değmez