Bu yıl "iyi ki tanıdım" dediğin biri oldu mu?

@Edameda06 @Altinbasakk @Eoéa_Eoéa @Hayatİstanbul77 bu sitede sadece iyi ki tanımışım diyebileceğim bazı kişilerden 🌸 iyi ki varsınız
🌷🌷🌷
Teşekkür ederim
Günaydın
Evet iş yerinden iyi ki tanıdım dediğim bir dostum arkadaşım oldu.
Eig için teşekkür ederim 🙏🙂
Görüş
61Görüş
@MustiEmre @ismimhakan @Sarışıngenc23 @Pnrakgl @Edameda06
İyi ki tanıdım sizi 🥳❤️
Duygular karşılıklı @Sevimlihatun 😀🙏
Etiket sansürü kalktı galiba fjfhhf Teşekkür ederim @sevimliihatun seni de tanımak güzel 🤩🌺
❤️❤️🥳
Teşekkür ederim @sevimliihatun ben de iyi ki tanıdım 😘💕
@sevimliihatun Bende iyi ki seni tanıdım :) Biraz geç cevap veriyorum biliyorsun bu aralar yoğunum :D
Bir eğitmenden bir konu ile alakalı 6 aylık bir süre de eğitim aldım. Bir eğitmenden çok daha fazlası idi. İyi ki tanıdım dediği biri o oldu açıkçası.
Bana sadece aldığım eğitim alanında değil birçok konuda birçok noktada birçok şey kattı :)
selam nasıl bir eğitim di bu konu neydi?
@BMWciMühendiS Aleyküm selam, Dijital pazarlama ve SEO uzmanlığı konusunda.
Anladım teşekkür ederim başarılar dilerim size
@BMWciMühendiS Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, size de başarılar, sağlıcakla kalın.
Çok teşekkür ediyorum güzel insan🤗🤗
Evet oldu.
Gerçek bir arkadaş sırdaş ve kanka.
Aramızda bir hayli mesafe var ama günün her saati burdan olsun telefonla olsun sürekli konusuruz.
Bir kadınla sohbet etmek arkadaş olmak çok değerli ve anlamlı benim için.
KS teşekkür ederim.
@Abdurrahman00t bu yıl değildi ama yinede iyi ki diyorum poncikcan✨
Sen de öyle ponçikoo
Oldu evet. Bana zarar verip yeni tecrübeler kazanmamı sağlayan tipler ve hayatıma değer katan birkaç kişi tanıdım.
@Edameda06 iyi ki tanımışım aramız limoni kalmış olsa da tatlıya bağladık en sonunda 🤩☺️💜🌺
Onu bunu bilmemde hayatımın acık ara en kötü senelerindendi, bitişini bile heyecanla bekleyemiyorum ileriye dair çok bir heves de bırakmadı çünkü.
Selam bu yılada şükürler olsun yine üzüldük yine tek kaldık 5 senedir kendimle beraberim yalnızım ama içimde binler var
Dayıı hadi ordan en iyii sii mezardaa için deki kimse bitirr sadece senn içinn yaşaa
@mbp20 @Barış_LonelyForever :) gerçek hayatta da oldu tabiki.
Teşekkürler :)
@wild_girl de var :)
@Barış_LonelyForever rica ederimmm:)
Şu an en yakın arkadaşlarımdan birisini bu yıl tanıdım. Ordan oraya savrulurken tevafuk eseri tanıştık ve iyi dost olduk. Iyi ki tanıdım❤
Olmadı.. Çünkü artık insanlarla ilgilenmiyorum
Bırak bu yılı hayatın hiçbir anında öyle biri olmadı
oldu evet bir kaç kişi
iyi ki varlar :)
Var burada 1 tane bayan üye güzel bir insan isim vermeye gerek yokkk o kendini bilir..👍
Tanıştığım çoğu kişiye bu anlamı yüklerim aslında.
Bu yıl bu konuda pek verimli geçmedi. Tanıdığım herkes olsa da olur olmasa da olurdu.
Evet, ne yaparsam yapayım her konuda destek oldu ben bu iyilikleri unutmam :)
4-5 Yıldan bu yana iyi ki dediğim birisi var ve o iyi ki var :)
Oldu güvendim ama sonunda kazık yedim hemde ne kazık
maalesef bu yıl benim için berbat insanları tanımak ile geçti
En İyi Görüşler