Aile & Toplum 1 ay Birine uzun süre bakmak tacize girer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Birine uzun süre bakmak tacize girer mi? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kazgan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Tacize bilmiyorum ama çok rahatsız edici onu söyleyebilirim 0 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eig 95% 1 ay evet bence cok rahatsiz edici cok yasiyorum... 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 443 görüş paylaştı. türkçe öğretmenimiz 8 saniyeden sonrası karşı tarafı taciz ve rahatsız etmeye girer demişti 0 0 Yorumla
m Birkirlangicmisali Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 751 görüş paylaştı. Evet. Rahatsiz eden ve normalin disina cikan bir bakissa. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Kizin bir tanesine dalmışım bakarken yanıma geldi abi bakarak s... ktin be demisti 0 2 Yorumla Soran 1 ay Babaannemin kurgu değil dediği sahne kdkdkdkd Yorumla Görüş sahibi 1 ay Haha Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 11,6b görüş paylaştı. Karşı taraf rahatsız oluyorsa evet 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eig 80% 1 ay Gözle taciz etmek diye bişey vardı sanırım 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Aile & Toplum konusunda 7,1b görüş paylaştı. Neden nasıl izlediğine bağlı. 0 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 633 görüş paylaştı. girmez 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2,1b görüş paylaştı. göz tacizi olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Tacize bilmiyorum ama çok rahatsız edici onu söyleyebilirim
evet bence cok rahatsiz edici cok yasiyorum...
türkçe öğretmenimiz 8 saniyeden sonrası karşı tarafı taciz ve rahatsız etmeye girer demişti
Evet. Rahatsiz eden ve normalin disina cikan bir bakissa.
Kizin bir tanesine dalmışım bakarken yanıma geldi abi bakarak s... ktin be demisti
Babaannemin kurgu değil dediği sahne kdkdkdkd
Haha
Karşı taraf rahatsız oluyorsa evet
Gözle taciz etmek diye bişey vardı sanırım
Bence görgüsüzce.
Ve evet taciz de.
Neden nasıl izlediğine bağlı.
Yoo butun erkklere bak sen ok
girmez
göz tacizi olabilir
Yok yaa
Yani girer evet