Bana ısmarlama: Aylar önce ben de orada fajita yemiştim ve evet, kötüydü. Bir de, o kadar para alıyorlar. Benim okuduğum Yeditepe Üniversitesi'nin orada, adı sanı duyulmamış kafe bile daha güzel Meksika yemeği yapıyor. Quesadilla'sı çokiyiydi, örneğin. Meksika Mutfağı da çok severim, gece gece canım çekti🤤
Afiyet bal şeker olsun çok güzel gözüküyor belli bir saatten sonra yemek yememeye dikkat ediyorum Şimdi ben senin yediklerini bu saatte yemiş olsam bütün uyku düzenim sıkıntıya girer
Kadıköyde fajita yediğine göre zenginsin sen. Gönder benim şu bin lirayı. İlk dediğimde gönderseydin ikimizde ultra zengindik. Söylediğim bütün maçlar tutuyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
60Görüş
Bana ısmarlama: Aylar önce ben de orada fajita yemiştim ve evet, kötüydü. Bir de, o kadar para alıyorlar. Benim okuduğum Yeditepe Üniversitesi'nin orada, adı sanı duyulmamış kafe bile daha güzel Meksika yemeği yapıyor. Quesadilla'sı çok iyiydi, örneğin. Meksika Mutfağı da çok severim, gece gece canım çekti🤤
Afiyet bal şeker olsun çok güzel gözüküyor belli bir saatten sonra yemek yememeye dikkat ediyorum Şimdi ben senin yediklerini bu saatte yemiş olsam bütün uyku düzenim sıkıntıya girer
Teşekkürler, Benim uykum varsa her halükarda uyuyorum 🤣
Bana uyku sırasında sıkıntı veriyor Yastağa başını koyduğu anda uyuyan insanlara imreniyorum😄
😊😄
Desene ayni yerlerdeymişiz, afiyet olsun.
Arkadaşımla bostancı'dan sonra Kadıköy'e geldik dolaştık biraz ve eve 45 dk önce geldim. Belkide birbirimizin yanından geçtik.
Aa belki de ☺️ teşekkürler 🌺
Şu 🧂 tuzsuz yapılan yemekleride anlamıyorum tüm lezzet orada kaçıyor. İnsan kendisini covid sanıyor damak tadı alamazsa. Bu arada afiyet olmuştur 😊
Aynen, evet oldu ☺️ yanındaki avakoda ezmesini hiç sevmedim
Avokado *
Bense ona bayılıyorum. Hatta kendim yaptığımda var. Senin yemekler tuzsuz olunca sevemedin bence yoksa bayağı lezzetli
Hayır ya avokadonun hiç bir tadı yok normalde de 🤣
Kadıköy haa
https://youtube.com/shorts/xX3ytolBALA?feature=share😀
He, video ne alaka 🤣🤣
ne olduğunu bilmiyorum ama güzele benziyor
afiyet olsun
ama bunların hangisi combo fajita şimdi o kadar da yemek programı izliyom :D :D
😂 😂 Tabaktaki sol taraftaki et fajita ve yanındaki ekmeğe benzeyen beyaz olanlar da tavuk fajita
neyse ki diğerlerinin ne olduğunu biliyorum :D :D
bende fajita istiyom hindi fajita :D :D
😂 😂
Ooo benim bulunduğum semttesin 😁😁afiyet olsun efenim ben ısmarlayayım sen misafirsin şimdi 😁😁
😂 Sağol jsjss
😁😁🤣 sende sağol efeniiimm iyi eğlenceler olsun 😀😀😀😅
Kime ısmarlayayım değil, kime ısmarlıyorsun djdk :D
Kimseye 🤣
Ismarlıyorsun işte gördüm djdk
Onlar ödedi 🤣🤣
Kim onlar :D cımbızla çekiyoruz olmaz ki böyle
Kız abimler ya kim olacak 😂
Hııı :D afiyet olsundu sjjs
Sağol Canımsu 😘
Bu saatte kdıköyde hayrola eda biz seni Ankara plaka biliyorduk
Yarın ısmarlarsoın canım, bu akşam geç bir saat yemek için, yakonım zaten jadıköye
Klavyenin üstüne mi oturdun koca totolu
Kendinle karıştırdın herhalde🤣
Bu kadar yemek yenir mi ya🤣🤣
Jddjsj yenir. Olur olur yeriz yeriz 🤣
Buranın altyapısı🥲eski, Ankara gibi değil, tıkma borulrı, yavaş yavaş🤣🤣🤣şıvey şıvey
Öğk.
🤣🤣🤣ibb yi zorda bırakma, yarın hemen akp yanlısı basın döşenir, altyapı ankarayı kaldıramadı diye🤣
Uzatma yav 💆♀️
Yarın ne yiyoruz😄
Ama düzgün bi yerde ısmarla
Fast foodçu olmasın
Zıkkım 🤣🤣🤣🤣
Eda cimri çıktı arkadaşlar wuhuuu
Ben niye ısmarlayım ayol o kadar erkek var, onlar bana ısmarlasın hshsy
E onlara burdan dileğin gitmiştir bence ama ben soğudum, cimri kız sevmem😄
Cimri değilim, elim açıktır. Ama sen yine de soğu 🤣🤣
Bu cümlenle yine ısındım şimdi😄
👋🏻👋🏻
Yarın elin açık olursa burdan mesaj at, bende seni burdan överim, hakkaten eli açık bir hanımmış diye😄
Siparişi ver 15 dakikaya oradayım çok acıktım.😂
😂 Hemen xjdjd
😂😂
Aman da aman çok yakınız. Bana ısmarlarsan, yok demem. Afiyet olsun. 🌼
Sağol canım aa nerdesin
İstanbul'dayım bayadır:)
Neresinde
Özelden sonra söylerim canım ❤️
Tamam canım 😂😘
Afiyet olsun abla senin yemen yeterli, yemiş kadar oldum 🤣☕
😇🤗
Metroya atlayıp geliyorum 😂😂 Et mi oluyor yani o mealen 😃
😂 Hem et hem tavuk fajita bu
Vayyy güzelmiş o zaman 😎😎😋😋
Evet güzel 😋
Afiyet olsun 😊👍
Teşekkürler 😊
Vaaay sen biliyorsun bu işi 🤩🥰 iyi gezmeler, eğlenceler
Bana ısmarlar mısın?
😂 Sağol canım, olur gel gel 🤪🤣
😜 geliyomm bekle 😂
😆
Afiyet olsun. Kadıköy çarşısında eskinde Şöhret şekerleme vardı. Onun sahibiydik :)
Baylan rakibimizdi :)
Şekerleme türünde Türkiye'de bir işletmeye verilen Fransa özel nişanının da sahibiyiz.
Hmm iyi 🤣
Hmm iyi = Yahu bana ne bu saçmalıklardan başımın belası ya git ötede oyna bana anlatma hayat hikayeni yok şekerlemeymiş yok Baylanmış. Sanki sorduk.
Ahahahha aynen böyle bence :P
Jxjdjsjsjddj tam değil ama neyse 😄
Fazlası yok ama eksiği var diyorsun anladım
Mesaj alındı. Tamam sustum :))
👍🏻😄
Kadıköyde fajita yediğine göre zenginsin sen. Gönder benim şu bin lirayı. İlk dediğimde gönderseydin ikimizde ultra zengindik. Söylediğim bütün maçlar tutuyo
Tuhh bnde aybj gece yakinda bir yerdeydim boyle. Bilsem gelirdim canim
Daha bir ay önce oradaydım köftesi çok güzeldi, size afiyet olsun.
Teşekkürler 😊
İstanbul'un en güzel ilçesindesin. Ben geç gördüm yoksa dün tam da o taraflardaydım :)
Sabah sabah ağır olur daha ilerleyen saatlerde olabilir