DTuvalet ve banyo pis yer olduğu icin cinlerin mesken tuttuğu bölgedir, bu yüzden besmele çekiniz.
Not: ben de internetin yalancısıyım.

DTuvalet ve banyo pis yer olduğu icin cinlerin mesken tuttuğu bölgedir, bu yüzden besmele çekiniz.
Not: ben de internetin yalancısıyım.
Evet mesken yerleri ama zaten iyi cinler insanlara zarar vermez kötü cinler de yasaklanmıştır insanlara bulaşmaları ama tabi kuralı çiğneyenler musallat olanlar oluyor onlar da yanıyorlqr zaten canlarıyla ödüyor Allah korusun. Ha bu arada cin yok diyenler koskoca cin süresi var nasıl yok.
Cevap
10Cevap
Tuvalete girince ben çıkınca ben.
https://youtu.be/6ld3xzEe9g0Şehir efsanesi. O dediğin tuvaletler evin dışında olduğu yıllardaydı, evin içine sıçtığımız günden beri tarih oldu.
öyle kanka des dur felan çekip giriceksin dikkatlı olmak gerek
Kanıt sağlar mısın bana? Gerçek elle tutulur bir kanıt
Kanıt sende seninde içine kaçmışlar kafir cinler içine girince ya seni kafir imansiz eder ya da aklınla oynar akıl sağlığın bozulur eee sende cinlere inanmadığına göre kafir sayılırsın.. ulan gözümle gördüm insanın içinde insanın lugatini değiştirerek başka ağızdan konuştu
Olsa ne fark eder olmasa ne fark eder bu deli gönlüm elbet bir gün senin de terk eder
Sen onlara bişey yapmadigin surece onlar da yapmaz bişey Allah'ın yarattığı bir varlık onlar da , ben görüyorum hepsini
Bunlara inanmıyoruz tek kaynağım kur-an.
Iyiya kuranda cin suresi var nas var
Cin diye bir şey yokki
Yüzde yüz var yok diye ihtimal yok
Hiç umrumda degiller
Bokumu koklamak hoşlarına mı gidiyor
Saçma sapan şeyler
Cin diye bir şey yok
Dogrudur cunku heryerde
Cin diye bir şey yok
Burada bir yazı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?