Aile & Toplum Erkek için kavga eder misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Görüntüleri izledim çok kötü sizler erkek için kavga eder misiniz Erkek için kavga eder misiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Kimse için kavga etmem 0 0 Yorumla
Symyrne Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Asla... O benim için kavga etsin ben istemem ama kendi isterse... 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Eskiden erkekler kızlar için kavga ederdi şimdi ise kızlar ediyor dünya tersine dönmüş 😅 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Serçe parmağımi bile oynatmam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tldkdj neden çok seviyorsan Yorumla Şişkoletta +1 yıl Üçüncü kişiler varsa ben zaten olmam ki saniyesinde vazgeçerim al senin olsun şekerim derim arkama bile bakmam Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı şekerim mi Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şimdi o kız büyük sçtı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Amanoof +1 yıl Darp, özgürlükten yoksun bırakmanın vs bedelini öder mis gibi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 13 yasinda olduklarından eminmiyiz? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum internete öyle yazıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlar organik 13 degil jsbdje Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimse için kavga etmem
Asla... O benim için kavga etsin ben istemem ama kendi isterse...
Eskiden erkekler kızlar için kavga ederdi şimdi ise kızlar ediyor dünya tersine dönmüş 😅
Serçe parmağımi bile oynatmam
Tldkdj neden çok seviyorsan
Üçüncü kişiler varsa ben zaten olmam ki saniyesinde vazgeçerim al senin olsun şekerim derim arkama bile bakmam
Mantıklı şekerim mi
Şimdi o kız büyük sçtı
Neden
Darp, özgürlükten yoksun bırakmanın vs bedelini öder mis gibi
13 yasinda olduklarından eminmiyiz?
Bilmiyorum internete öyle yazıyor
Bunlar organik 13 degil jsbdje
Hayır etmem
Link?