Aile & Toplum 1 ay Karadenizlileri sever misiniz? _Angela_Of_Death_ Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hayatımın en büyük kazığını bir giresunludan yedim 😢 karadenizlileri sevmiyorum 😔 Karadenizlileri sever misiniz? Görüş Yaz 28 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
anonimbiri29 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Bende rizeliden yedim benden ayrıldıktan 6 ay sonra evlenip çocuk yaptı 1 5 Yorumla _Angela_Of_Death_ 1 ay Stalkladin miii Yorumla anonimbiri29 1 ay Ne stalklicam birebir arkadaşı geldi söyledi düğün fotoğraflarını gösterdi ben onun ayrılık yasını tutarken Yorumla _Angela_Of_Death_ 1 ay Üzüldüm 😔 Yorumla anonimbiri29 1 ay Aman be 18 yasindaydim yaş şimdi oldu 23 Allah mesut bahtiyar etsin boş ver Yorumla _Angela_Of_Death_ 1 ay Amin darısı senin başına 🌸 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Nedir bu kazık ve niye girsun un dı bu işte kullanılıyor 1 18 Yorumla Görüş sahibi 1 ay Giresunumuzun adını kötüye çıkartmayın ulen Yorumla Görüş sahibi 1 ay Bende giresunluyum ama sevmiyorum ulen karadenizlileri Yorumla _Angela_Of_Death_ 1 ay Sen o olabilirsin burdan biri bana kazık atan Yorumla Görüş sahibi 1 ay güzel kardeşim ben değilim Yorumla Görüş sahibi 1 ay Çoluk çocukla uğraşmam ben Yorumla Görüş sahibi 1 ay Ayıp olacaktı Yorumla Görüş sahibi 1 ay Ben o değilim len manyakmısın kızım Yorumla Görüş sahibi 1 ay O kdar hakaretten sonra çıkmam Yorumla _Angela_Of_Death_ 1 ay Niya alındın demekki sensin Yorumla Görüş sahibi 1 ay Seni tanımıyorum bile Yorumla _Angela_Of_Death_ 1 ay Ben sana güvendim sevdim senin için özel olarak çektim o videoları onları başkalarına anlatman göstermen adi lik Yorumla Görüş sahibi 1 ay Ben o değilim diyorum çocuum Yorumla Görüş sahibi 1 ay Ulan hırt ben 1.87 yim Yorumla _Angela_Of_Death_ 1 ay Nerden bilcem o da 175 im dedi ama yalan siz yalancısiniz Yorumla _Angela_Of_Death_ 1 ay Bit kadar boyu vardır giresunlularin Yorumla Görüş sahibi 1 ay 😅😅😅 Yorumla Görüş sahibi 1 ay Yaw he he bitiz biz Yorumla _Angela_Of_Death_ 1 ay Arkamda dururlar senin yerini de biliyorum buldum Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 32 , eig 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2,6b görüş paylaştı. İnsanları pek memleketine göre ayırmam. Lisede bir hocamın tavsiyesini İnsanları iyi tanımadan samimi olmam. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 28,2b görüş paylaştı. Severim veya sevmem diyemem normal insanlar benim için 1 0 Yorumla
Lageldikgidiyoruz Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 ay Bak bakalım bu soruya gelmiş miyim. La zaten ben karadenizli değilim. 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Guru Yaş: 27 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,8b görüş paylaştı. Hiç sevmem giresun ordu benden uzak allaha yakın olsunlar 1 0 Yorumla
Muratkan28 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Karadeniz dediğin Zonguldaktan Artvin'e kadar:) herkesi genellememek lazım 1 0 Yorumla
Kidemlierkekk Takip Et Bilge Yaş: 30 , eig 94% 1 ay Aile & Toplum konusunda 420 görüş paylaştı. Cogunu severim. karadeniz uyidur 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 43 , eig 96% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b görüş paylaştı. Sevdigim arkadaslarim var 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 35 , eig 95% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2b görüş paylaştı. Geçmiş olsun hanımefendi 1 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 385 görüş paylaştı. Neyse ki hakkariliyim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Karadenizin en kötü yerinden yenişsin kazığı rizeliler iyi olur ama Giresun Samsun’dan bekleme 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2,3b görüş paylaştı. Pek sayılmaz. Giresun hele uzak olsun benden 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 794 görüş paylaştı. Severimm kotusune denk gelmedim 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 335 görüş paylaştı. Trabzonluları pek sevmem. Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 30 1 ay Aile & Toplum konusunda 756 görüş paylaştı. Kullanıcı adında kendini öldürmüş sun 🙄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
23Görüş
Bende rizeliden yedim benden ayrıldıktan 6 ay sonra evlenip çocuk yaptı
Stalkladin miii
Ne stalklicam birebir arkadaşı geldi söyledi düğün fotoğraflarını gösterdi ben onun ayrılık yasını tutarken
Üzüldüm 😔
Aman be 18 yasindaydim yaş şimdi oldu 23 Allah mesut bahtiyar etsin boş ver
Amin darısı senin başına 🌸
Nedir bu kazık ve niye girsun un dı bu işte kullanılıyor
Giresunumuzun adını kötüye çıkartmayın ulen
Bende giresunluyum ama sevmiyorum ulen karadenizlileri
Sen o olabilirsin burdan biri bana kazık atan
güzel kardeşim ben değilim
Çoluk çocukla uğraşmam ben
Ayıp olacaktı
Ben o değilim len manyakmısın kızım
O kdar hakaretten sonra çıkmam
Niya alındın demekki sensin
Seni tanımıyorum bile
Ben sana güvendim sevdim senin için özel olarak çektim o videoları onları başkalarına anlatman göstermen adi lik
Ben o değilim diyorum çocuum
Ulan hırt ben 1.87 yim
Nerden bilcem o da 175 im dedi ama yalan siz yalancısiniz
Bit kadar boyu vardır giresunlularin
😅😅😅
Yaw he he bitiz biz
Arkamda dururlar senin yerini de biliyorum buldum
İnsanları pek memleketine göre ayırmam. Lisede bir hocamın tavsiyesini İnsanları iyi tanımadan samimi olmam.
Severim veya sevmem diyemem normal insanlar benim için
Bak bakalım bu soruya gelmiş miyim. La zaten ben karadenizli değilim.
Hiç sevmem giresun ordu benden uzak allaha yakın olsunlar
Karadeniz dediğin Zonguldaktan Artvin'e kadar:) herkesi genellememek lazım
Cogunu severim. karadeniz uyidur
Sevdigim arkadaslarim var
Geçmiş olsun hanımefendi
Neyse ki hakkariliyim
Karadenizin en kötü yerinden yenişsin kazığı rizeliler iyi olur ama Giresun Samsun’dan bekleme
hayir olsun ya ne yedin
Pek sayılmaz. Giresun hele uzak olsun benden
Severimm kotusune denk gelmedim
Trabzonluları pek sevmem. Geçmiş olsun
Kullanıcı adında kendini öldürmüş sun 🙄
Bende batı Karadeniz liyim öyle deme üzdün beni
Aa yapma kız bende karadenizliyim
Hayirdirne kazigi hedin