Güncellemeler
+1 yıl
Anneme zorla yanımda çalışsın bir gün gelsim en szından sonra yapamadı deriz diyor. Ama neden ille de istemediğim halde çağırıyor? Ben bir ay öncrvçalıştığım anaokuldan ayrıldım neden bir ay önce demiyor da bu olsylar açığa çıkınca ille de glememi istiyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bişey de diyemedim , Allah yardımcın olsun inşallah iyi niyetle çağırıyordur
Teşekkür ederim âmin. Kızlar soruyor sorularına okuyup sürekli gülüyordum başıma inanılmayacak bir hikaye geldi beni zorlaması çok acayip gerçekten iş yerine mi yoksa adamlara mı satacak bilmiyorum annem de o gelince ona gitmeyeceğimi söyleyecek, telefonda sesi çok sinirli geliyordu. Gelmeyeceğim dediğimde. Bizi sürekli manipüle etmeye çalışıyor
Yaşın 18 in üstünde ise bence kaç kurtul, bir iş bul anneni de çek kurtar ikiniz çalışır geçirirsiniz
Evet 20 yaşındayım öyle yapacağım. Annem de kardeşim var yuvamız yıkılmasın diye uğraşıyor ama ben kendime sindiremiyorum babamın aldatmış olmasını. Bir de böyle şeyler yapmaya çalışıyor. Dedem beni de annemi de satacağını dçyledi o kadını ordan alabilmek için. Çünkü hafta sonu da anneme otele gidelim, içelim demiş. hangi otel olduğunu söylememiş. Yani
Yuva mı kalmış bu durumda daha kötü şeyler olmadan kendinizi kurtarın , bu psikolojide adamdan her şey beklenir
doğru. Genel evden zaten kadını kaçırmış. Bir eve yerleştirmiş. O hayattan onu kurtardım ben diye de kendini savunmaya çalışıyor. Şaka gibi
Çok üzüldüm ya inşallah her şey yoluna girer senin ve annen için
Teşeklür ediyorum güzel insan. Güzellikler seninle olsun.
Rica ederim, bir özelden yazar mısın yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim
Buradan yazabilirsin
Kastamonu'da evim var boş duruyor iyi durumda , tekstil vb gibi bir iş bulur annenle geçirirsiniz kira vs istemem, kapınızı da açmam ki daha önce bekar kadın kiracım oldu hiç rahatsız etmedim, yani burada bir eviniz var diyebilirim başka da elimden bir şey gelmiyor maalesef
Allah razı olsun senden güzel insan. Ama bizim evimiz zaten annemin üzerine. Ben de burada çalışır anneme güsel şartlarda bakarım zor değil asla.
Senden de Allah razı olsun , Allah yardımcınız olsun inşallah pes etme inan bana buna benzer şeyler yaşayan çok insan var
Amin teşekkür ederim. Doğru diyorsun yalnız olmadığımı bilmek benim içimi az da olsa iyi etmeye yarıyor.
Allah yardımcın olsun ne garip hikayeymis eğer düzgün bı yere götürürse bı git gör yok şüphelendiğin gibi bı yere goturdugunu fark edersen gitme
Teşekkür ederim âmin. Kızlar soruyor sorularını sürekli gülüyordum başıma inanılmayacak bir hikaye geldi beni zorlaması çok acayip gerçekten iş yerine mi yoksa adamlara mı satacak bilmiyorum annem de o gelince ona gitmeyeceğimi söyleyecek, telefonda sesi çok sinirli geliyordu. Gelmeyeceğim dediğimde. Bizi sürekli manipüle etmeye çalışıyor
Hikayeyi çok da iyi anlayamadım baban duedukyere seni neden satmak istesin normal bı işte çalışmaktan o noktaya nasıl sıçradı anlamadım doğrusu baban nasıl biri
Şöyle söyliyeyim hafta sonunda annemi otele davet etmiş, gidelim içelim diye ama hangi otel olduğunu dememiş, annemi aldattığı kadını genel evden kurtarıp babam bir eve yerleştirmiş. Adamlar da demek ki bizi istiyor, onu aldığı için babamda bize bunu söyleyemedği için böyle yapmaya çalışıyor sanırım diye düşünmektyiz çünkü mantığımıza yatmıyor ben bir aydır işsizim babam bix öğrendik kadınla olmamasını söyledik dye bize böyle teklifler etmeye başladı. Kadınla görüşmeyi kadın memleketine gitmeden kesemem yoksa bela olurlar başımıza diyor
Dediğin gibiyse siz o evde bile durmayın çok sakat durum
Çok doğru diyorsun.
Varsa size sahip çıkacak akrabalarımız yanlarına gidin baban garip bı hikayeye çekiyor sizi gibi gorhnuyor
Evet. Dedemle anneanenm biliyor. Bakalım eve gelsn ben yarın gelmicem diyeceğim gene. Sinirlenirse bir şey olduğunu anlayıp dedemi arayacağız.
İyi yaparsınız Allah yardımcınız olsun
Amin Allah razı olsun.
Seni yanında çalıştırıp maddi olarak bağlamak istiyor.
Bilmiyorum babama hiç güvenim kalmadı inan ki. Bir de beni zorluyor çalışmam için. İki gün önce bana sen kendi mesleğini yap boşuna mı okudun diyen adamdı bu.
Annen öğrendi mi aldatıldığını?
Evet kendi söyledi. Sarhoştu eve geldi otelde kalacaktı o gün annem çağırdı omu eve geldi. Namazında niyazında olan adam saehoş eve geldi. Meğer ki bambaşka hayatı varmış hafta sonları onun. Bize de arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum diyprdu. Hiç dorgulamıyordu annem ona o kadar çok güveniyordu ki. Kadını genel evden kurtarmış, iyi lik yapmış. Açıklaması da bu. Aşık olmuş kadının ona olan ilgisine. Anneme gelip diyemedin mi ilgi istediğini dedim. Oldu bir kere dedi. Dört aydır böyleymiş. Biz yeni uyandık, sarhoş olduğu için her şeyi anlattı.
Babanın yaptığı doğru değil iyilik işin numarası, başka yerde tanımıştır kadını. Ama annende kabahatli bence.
Geneleve teslim etmek istese seni becerir öyle sunar bence
Halsiyetsiz
Kusura bakma ama öyle ensest ilişki yaşayan çok insan bar
Genel eve teslim edecek seni. Bu işin raconu bu.
Gerçelten öyle mi düşnüyorsun sen de? Beni manipule edip işe götürcem diye bötle mi yapıyorsun
Kendine dikkat et sadece bunu söyliyin
Gerçekten düşündüğümüz gibi mi
O kadını pazarlayan kişi neden versin altın yumurtlayan tavuğunu? Yerine yenisini ve daha gencini alacaksa verir anca.
Doğru diyprsun. Bir de zorla manipüle ederek beni götürmeye çalışıyor hiçbir şekilde iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum çalıştığı yere götürmeye çalıştığını düşünmüyorum
Çalışacağın yere götürcek işte seni ;)
yok artık mk.