Sustuğum şeyler var, hiç konuşmadıklarım… İçinde kaybolduğum şehirler ve içimde kaybolup giden insanlar var.. Eskisi kadar kafama takmasamda bazı şeyleri bazen yinede içimin almadığı haksızlıklar var! Hakettiklerimle, vazgeçtikleri mi ayırdığımdan bu yana solumu sevdiklerime, yolumu ise Allah'a bıraktım… O'ki; varacağım yeri de duracağım yeride benden daha iyi bilir…
Ben her şeyi diyorum soruyorum da, karşımdaki cevap veremiyor ve aynı şeyleri tekrar ediyorum diyor. Çok zor sorular soruyorum galiba veya çalışmadığı yerlerden soruyorum.
" HAYIR " Demesini bilmeyen insalar kaybeymeye mahkum olduklari için hayır diyebiliyorum. Asla yalan diyemem. Asla haksızlık karşısında susamam. Birine asla yardım etmiyorum diyemem. Vs. Gibi gibi
Diyemediğim bir şey yok şu an.. Her şeyi söyleyebiliyorum.. Karşımdaki insanın kim olduğu da önemli tabi ki.. Herkese her şey söylenmez.. Keyifli geceler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Sustuğum şeyler var, hiç konuşmadıklarım…
İçinde kaybolduğum şehirler ve içimde kaybolup giden insanlar var..
Eskisi kadar kafama takmasamda bazı şeyleri
bazen yinede içimin almadığı haksızlıklar var!
Hakettiklerimle, vazgeçtikleri mi ayırdığımdan bu yana
solumu sevdiklerime,
yolumu ise Allah'a bıraktım…
O'ki; varacağım yeri de
duracağım yeride benden daha iyi bilir…
Ben her şeyi diyorum soruyorum da, karşımdaki cevap veremiyor ve aynı şeyleri tekrar ediyorum diyor. Çok zor sorular soruyorum galiba veya çalışmadığı yerlerden soruyorum.
Zor yerden olabilir. O zaman bu soru sana cevapsız kalanlara gelmeli. Acaba neler dökülürler : )
Acaba neler bilmiyorum 🤣
" HAYIR " Demesini bilmeyen insalar kaybeymeye mahkum olduklari için hayır diyebiliyorum.
Asla yalan diyemem.
Asla haksızlık karşısında susamam.
Birine asla yardım etmiyorum diyemem.
Vs. Gibi gibi
Diyemediğim bir şey yok, düşündüğüm her düşünceyi o düşüncenin muhatabına söylerim.
: ) peki
Diyemediğim bir şey yok. Diyeceklerimin hepsini söyledim.
:) bravo sana
Pişmanlığımızın çoğu yaptıklarımızdan değil yapamadıklarımızdandır bu yüzden çekinmem söylerim.
Kısmen doğru. Dil yarası da kötüdür zeki kız:)
Diyemediğim bir şey yok şu an.. Her şeyi söyleyebiliyorum.. Karşımdaki insanın kim olduğu da önemli tabi ki.. Herkese her şey söylenmez.. Keyifli geceler..
Anlamayana anlatmayı bıraktım, hayatıma her şeyi paylaşabildiklerimle devam ediyorum 👌🏼
Güzelmiş
Bi anlamı yok artık içimde sakladım onları
Sormuyorum o zaman :/
Diyecek çok şey varda anlamı yok.
Haklısın. Bazen öyle
Ağzıma gelen herseyi söyledim 🤷♂️
Kırıcı
Demek istesem derdim, yok şimdilik
Hiç diyemedikleri olmayan biri. Vay bee imrendim : )
Sanırım bir tanker dolusu.
Ben diyorum dan dun ama anlamıyorlar
Dişlerini fırçala diyemedim...
Bir iki kez mentos falan uzatsan anlar mıydı acaba :/
metos uzatım zaten yok istemiyom dedi😔
Cehennem ol diyemedin mi😀
diyemedim😔
Bak bunu da ekleyelim o zaman :)
Aynen🙂
Dedim de etkisi olmadı
Olmuştur da belki yetmemiştir.