Saat 11 gibi eve dönerken kız çığlıkları duydum. Ne oluyor la demeye kalmadan 3 4 tane köpeğin 2 tane kıza saldırdığını gördüm kızlar elindeki poşeti falan yere attı. Tabii Cüneyt Arkın edasıyla köpekleri hemen dağıttım. Kızlar nefes nefese kalmış. Bu saatte TR'de dışarda olmak sakıncalı dedim. Öğrencilermiş canları çiğ köfte istemiş o yüzden çıkmışlar. İsterseniz gittiğiniz yere kadar eşlik edebilirim dedim kabul ettiler. Varınca, kızlar bu arada tanımadığınız kişilerin size eşlik etmesine izin vermeniz de sakıncalı, hadi iyi geceler dedim. Kızın biri tipin korkunçlu olsa kabul etmezdik diyor.
Bu nasıl mantık 😂
Bu nasıl mantık 😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
tipten az çok kişilik çıkıyor ya
hem napsınlar
Tipi normal, korkunç görünmeyenlere de güvenmezdim ben kız olsam
güvenmek değil ki korkmuşlar ve denize düşen yılana sarılır.
hem nasıl yaşayacağız biz
Ama evlerine kadar gittiler bari 1 sokak ileri de beni gönderselerdi. Şu devirde çok riskli ya ben takıntılı bir manyak olsaydım
bu kafayla eve yemekte sipariş edilmez ya kurye manyaksa?
Ama o ayrı bu ayrı. Orada bir firma var sonuçta ortada. Kış vakti Akşam 9dan sonra kızların dışarı çıkması mantıklı değil
okey dikkat ederim :D
Bence de edin yani. TC şartları feminst yaklaşımı dinlemez maalesef :d
kusura bakma korkarak yaşamaktansa ölmek daha cazip.
şartlar değişecek ben eve kapanmayacağım
İşte öyle diyorsun da şartlar değişmiyor. En az 20 30 yıl daha da değişmez. Önlem alman daha mantıklı. Böyle lafların sokakta geçerliliği yok.
önlem olarak ülkeden gitmeyi düşünüyorum :D
önlem sokağa çıkmamak değildir hem o önlem değil saklanmak
Sokaklar tenhalaştığında çıkmamanın adı her neyse, daha mantıklı. Öyle diyorsun ama 1. Sınıf ülkelere gitmek isteyenlerin % kaçı gidebiliyor
giden gidiyor.
İsteyenlerin ancak %1-2 si gidebiliyor. Sokakta kime sorsan Avrupa ülkelerine gitmek istiyordur ama gerçekler tc
gitmek ve bunun için nitelik kazanmaya çalışmak çok başka, ben oturduğum yerden alsınlar diye beklemiyorum
Zor. Adamların önünde seçenek çok çünkü. Başarılar
teşekkürler :))