Biri size Kızlar Soruyor'da takip etse kabul eder misiniz?

#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Rahatsızlık vermeyen herkes takip edebilir. Engellenmek arzusunda olanlar rahatsızlık vermeye yönelebilirler. Takip listemi azaltmaya yönelik çaba içindeyim zaten. Beni takip etse bile herkesi direkt takip etmiyorum. Mutlaka ilgimi çekmeli ve bi iletişim olmalı. Takip listesi detoxu yapıyorum bu aralar. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Vay be ablacığım senin beni geri takip etmen için bir kerametim olmuşsa ne mutlu bana güzel ablacığım.
😄😄😄😄
Saygılı ve mesafeyi koruyan birisin, tebrik ederim 🙏
Aynen ablacığım ben diğer erkekler gibi karaktersiz değilim ben eğitimciyim.
Otomatik takip edenler zaten bende kabul ediliyor. Sadece ben herkese takip göndermiyorum. Çünkü bel altı sorular, bel altı yorumlar yazıp, terbiyesiz mesajlar aldığım oluyor. Bu yüzden bende edepli, saygı çerçevesinde konuşan, soru soran, yorum yapan kişileri takip ediyorum..
Ben mesajları kapattım hocam herkes mesaj atıp rahatsızlık veremez. Sizde açıksa kapatın. Maalesef aile terbiyesi almamış mahluklar ne yazık ki bunları yapıyorlar. Bel altı muhabbetleri beni de yeterince rahatsız ediyor. Bunlarda Allah korkusu yok. Mesela sizin gibi insanlar çıkarsa ve onun konuşmalarından ikna olursam o zaman kabul ederim. burada yorum atanlara sataşanlara veya bayanlara saldıran psikopatlara gerekeni yapıyorum. O kız veya o erkek cinsellikle ilgili soruları çok fazla sorarsa asla takip etmem. Herkesin düşüncesine saygım var ama kimse beni veya sizi kendisine benzetmeye hakkı olamaz. Hocam size kanım gittikçe ısınıyor. Takdir ediyorum sizi hocam.
Teşekkür ederim hocam sağolun🙏 yapacak bir şey yok. Herkes kendisine yakışanı yapıyor..
Aynen öyle hocam 👏👏👏
Eig için teşekkür ederim hocam..
Rica ederim 👏😄
Görüş
2Görüş
Fenomen hesabı olduğu için zaten takip onayına gerek kalmıyor istediği gibi takip edebilir beni takip edenleri Ben de takip ediyorum tabii yeni hesap açanları değil
Fake olabilir diye de düşünüyorsun. 😄😄😄 Fakelere güvenmiyorum.
Aynen kardeşim çoğu pembe hesap hayri'ye derken Hayri abi çıkıyor
Evet kardeşim Nuriye derken Nuri, Remziye derken Remzi
😄😄😄😄
Kimseyi takip etmiyorum
Profilde belli oluyor zaten kardeşim 😄
Saol abi :D ama egodan değil prensib ya da takıntı gibi bir şey bende
Anladım kardeşim ben de ilk başta senin gibi kimseyi takip etmezdim. Son bir ayda takipçi almaya karar verdim. Benim ön yargım vardı.
Benim de takipçi ile takip edilen eşit olsun istiyorum. Benimki de takıntı oldu.
Kızlardan En İyi Görüş seçilmiş, ancak hala görüşünü paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Görüşler