Biraz yurtdisini kotuleyin ki turkiyedekiler cok uzulmesin 😂
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hollanda yasiyorum son zamanlarda Tr kacip buraya gelen var. Bir cogu pisman turkiyedeki hayatini ozluyorlar
Gercekten sorun bumu yani 😂 burada insanlar ac
Birakin artik su acim klise laflarini
Kendim icin demiyorum. burada insanlar karin tokluguna calisiyor. Calisanlarin %50 si asgari ucret ya sen gel bi calis bakalim ne diyorsun
burada insanlar istediklerini alamiyorlar. Yurtdisind olup turkiye gayet iyi demesini biliyorsujz tabi. Davulun sesi uzaktan hos geliyor degil mi
Davulun sesi size asil iyi geliyor. BiZ en azindan goruyoruz iki ulkeyide siz gormeden yorum yapiyorsunuz. burada cok fakli sanki. Turkiye Bir daha kotu Ama buda nerdeyse yuzyill once yapilan yatirmlardan dolayi
Burasi daha kotu bunu kimse inkar edemez anlatabiliyormuyum. Bize hicbirseyin guzel geldigi yok. Turkiyenin cografyasi disinca hicbirseyi guzel degil bu kadar net.
O senin yorumun. O kadar da kotu degil.
Bursaki zenginler zenginlesiyor fakirler daha cok fakirlesiyor olay bu zenginlere guzel ortasi yok anladin mi birseyler
burada ben yasiyorum sen degil icini bilmiyorsun sadece konusuyorsun bos yapma kardesim
Sen bos yapiyorsun. Sen yasiyorsun bizde biliyoruz orayi. gelip gidiyoruz. Sen gelmeden gormeden burasi icin yorum yapiyorsun. Dok seyi goruyoruz senin gibi nankor degiliz. Neyse senle ugrasamam.
Nankormu 😂 sukretmeyi bilmiyorum dimi. İstersen telefonumu da gosteriyim he ne dersin 😂
Daha mantikli bit cevap beklerdim max olmasi lazim. Neude haklisin
Mantikli birsey mi soyluyorsun Allah askina. Ben niye sukretmeyi ogreneyim ya zenginlerin keyfi bozulmasin diye mi?
Ben ne diyorum Sen me dorsun
Ne diyon?
Dönmeyi düşünüyor. Gercekten
Sakin oyle bi hata yapma
Nerde yasiyon bilmiyorum ama emin ki turkiyeden daha iyidir
Yok değil. Yanı Dünya da aklına gelecek 4 ülkeden biri
Nesi iyi degil?
Hayat iyi değil ya. Mutlu degilim
Ordaki dertlerinle buraya gelip daha co kdert eklersin ben diyim. Benim annemde yurtdisinda buyumus biri ve turkiyeye geldigine bin pisman donmek icin ugrasiyor suanda. Oyle diyim sana
Turkiyeyi biliyorum canım yazın ordaydım.
Her gecen gu nturkiye dahada kotulesiyor. Umarim dedigime hicbir zmaan gelmezsin hakli olmani turkiyenin mukemmel olmasin ibende cok isterdim
Mükemmel değil de burdan guzel. Tabiki ekonomi kötü ama raziyim. burada da masraf çok. Aynı şeye geloyor
Yok gelmiyor valla. İnan ki cok zorluyor insani eger guzel bi isin felan yoksa turkiyede yasamak zor. Ancak karnin doyar isteklerin hicbiri olmaz. Sanirim bekarsin bu yüzden bi sorumlulugun yok ve rahatsin. Ordayken kesinlikle birikim yap öyle gel geleceksende ielrde evlenirsin kafani duvardan duvara vurursun
Isim var o yüzden sıkıntı yok. Dünyanın her yerinde calisabilirik
Birikim olmuyo ki
Hangi ulkede birikim yapamiyorsun ki anlamiyorum. Cidden hangi ulke soylermisin? Eger bi ulkede boyle ise turkiyede birikimi birak borca girersin herhalde. Calistigin isin gelirisi yok ya da baka aciklama bulamiyorum
Benim maad da yüksek degil tabiki ama burada birikim de zor yani çok az. Hani dönünce araba falan alamazsin
Turkiyedeki sıkıntı su. Insanlar saygısız. burada bile öyle. Cümleye küfür ile başlıyor. Çok cahil var
Asiri derecede ama bunun etkisi bence ekonomi olsun pandemi olsun. İnsanlar cok bunaldi aşırı derecede psigolojik anlamda herkes cokuste ve buda etrafa yansıtılıyor
Yok hayir. Ahlaklı insan şartlara göre degismez
Ahlaklik insan kaldi mi ki. Bak bu hayatta cok darbeler yeniliyor bazilari ayakta kalabiliyor ama bi cogu gidiyor.
Abı her yerde zencıler sılahlar korkuyoruz asdf f
Hahaha sagol da burada da heryerde suri var bizde korkmuyor degiliz 😂
Vardır muhakkak
Evet ben
?
Suriyeliyim Türkiye iyi bence
Hahah bu iyiydi 😂
Gerçekten suriyeliyim
Saka yapiyor saniyordum 😂 size tabikide turkiye guzel. Onca imkanlar vs rahatsiniz olan turk halkina oluyot
Türk halkına bir şey olmuyor merak etme, herkes rahatlık geziyor.
Tmmm