Davulun sesi size asil iyi geliyor. BiZ en azindan goruyoruz iki ulkeyide siz gormeden yorum yapiyorsunuz. burada cok fakli sanki. Turkiye Bir daha kotu Ama buda nerdeyse yuzyill once yapilan yatirmlardan dolayi
Burasi daha kotu bunu kimse inkar edemez anlatabiliyormuyum. Bize hicbirseyin guzel geldigi yok. Turkiyenin cografyasi disinca hicbirseyi guzel degil bu kadar net.
Sen bos yapiyorsun. Sen yasiyorsun bizde biliyoruz orayi. gelip gidiyoruz. Sen gelmeden gormeden burasi icin yorum yapiyorsun. Dok seyi goruyoruz senin gibi nankor degiliz. Neyse senle ugrasamam.
Ordaki dertlerinle buraya gelip daha co kdert eklersin ben diyim. Benim annemde yurtdisinda buyumus biri ve turkiyeye geldigine bin pisman donmek icin ugrasiyor suanda. Oyle diyim sana
Yok gelmiyor valla. İnan ki cok zorluyor insani eger guzel bi isin felan yoksa turkiyede yasamak zor. Ancak karnin doyar isteklerin hicbiri olmaz. Sanirim bekarsin bu yüzden bi sorumlulugun yok ve rahatsin. Ordayken kesinlikle birikim yap öyle gel geleceksende ielrde evlenirsin kafani duvardan duvara vurursun
Hangi ulkede birikim yapamiyorsun ki anlamiyorum. Cidden hangi ulke soylermisin? Eger bi ulkede boyle ise turkiyede birikimi birak borca girersin herhalde. Calistigin isin gelirisi yok ya da baka aciklama bulamiyorum
Asiri derecede ama bunun etkisi bence ekonomi olsun pandemi olsun. İnsanlar cok bunaldi aşırı derecede psigolojik anlamda herkes cokuste ve buda etrafa yansıtılıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Hollanda yasiyorum son zamanlarda Tr kacip buraya gelen var. Bir cogu pisman turkiyedeki hayatini ozluyorlar
Gercekten sorun bumu yani 😂 burada insanlar ac
Birakin artik su acim klise laflarini
Kendim icin demiyorum. burada insanlar karin tokluguna calisiyor. Calisanlarin %50 si asgari ucret ya sen gel bi calis bakalim ne diyorsun
burada insanlar istediklerini alamiyorlar. Yurtdisind olup turkiye gayet iyi demesini biliyorsujz tabi. Davulun sesi uzaktan hos geliyor degil mi
Davulun sesi size asil iyi geliyor. BiZ en azindan goruyoruz iki ulkeyide siz gormeden yorum yapiyorsunuz. burada cok fakli sanki. Turkiye Bir daha kotu Ama buda nerdeyse yuzyill once yapilan yatirmlardan dolayi
Burasi daha kotu bunu kimse inkar edemez anlatabiliyormuyum. Bize hicbirseyin guzel geldigi yok. Turkiyenin cografyasi disinca hicbirseyi guzel degil bu kadar net.
O senin yorumun. O kadar da kotu degil.
Bursaki zenginler zenginlesiyor fakirler daha cok fakirlesiyor olay bu zenginlere guzel ortasi yok anladin mi birseyler
burada ben yasiyorum sen degil icini bilmiyorsun sadece konusuyorsun bos yapma kardesim
Sen bos yapiyorsun. Sen yasiyorsun bizde biliyoruz orayi. gelip gidiyoruz. Sen gelmeden gormeden burasi icin yorum yapiyorsun. Dok seyi goruyoruz senin gibi nankor degiliz. Neyse senle ugrasamam.
Nankormu 😂 sukretmeyi bilmiyorum dimi. İstersen telefonumu da gosteriyim he ne dersin 😂
Daha mantikli bit cevap beklerdim max olmasi lazim. Neude haklisin
Mantikli birsey mi soyluyorsun Allah askina. Ben niye sukretmeyi ogreneyim ya zenginlerin keyfi bozulmasin diye mi?
Ben ne diyorum Sen me dorsun
Ne diyon?
Dönmeyi düşünüyor. Gercekten
Sakin oyle bi hata yapma
Nerde yasiyon bilmiyorum ama emin ki turkiyeden daha iyidir
Yok değil. Yanı Dünya da aklına gelecek 4 ülkeden biri
Nesi iyi degil?
Hayat iyi değil ya. Mutlu degilim
Ordaki dertlerinle buraya gelip daha co kdert eklersin ben diyim. Benim annemde yurtdisinda buyumus biri ve turkiyeye geldigine bin pisman donmek icin ugrasiyor suanda. Oyle diyim sana
Turkiyeyi biliyorum canım yazın ordaydım.
Her gecen gu nturkiye dahada kotulesiyor. Umarim dedigime hicbir zmaan gelmezsin hakli olmani turkiyenin mukemmel olmasin ibende cok isterdim
Mükemmel değil de burdan guzel. Tabiki ekonomi kötü ama raziyim. burada da masraf çok. Aynı şeye geloyor
Yok gelmiyor valla. İnan ki cok zorluyor insani eger guzel bi isin felan yoksa turkiyede yasamak zor. Ancak karnin doyar isteklerin hicbiri olmaz. Sanirim bekarsin bu yüzden bi sorumlulugun yok ve rahatsin. Ordayken kesinlikle birikim yap öyle gel geleceksende ielrde evlenirsin kafani duvardan duvara vurursun
Isim var o yüzden sıkıntı yok. Dünyanın her yerinde calisabilirik
Birikim olmuyo ki
Hangi ulkede birikim yapamiyorsun ki anlamiyorum. Cidden hangi ulke soylermisin? Eger bi ulkede boyle ise turkiyede birikimi birak borca girersin herhalde. Calistigin isin gelirisi yok ya da baka aciklama bulamiyorum
Benim maad da yüksek degil tabiki ama burada birikim de zor yani çok az. Hani dönünce araba falan alamazsin
Turkiyedeki sıkıntı su. Insanlar saygısız. burada bile öyle. Cümleye küfür ile başlıyor. Çok cahil var
Asiri derecede ama bunun etkisi bence ekonomi olsun pandemi olsun. İnsanlar cok bunaldi aşırı derecede psigolojik anlamda herkes cokuste ve buda etrafa yansıtılıyor
Yok hayir. Ahlaklı insan şartlara göre degismez
Ahlaklik insan kaldi mi ki. Bak bu hayatta cok darbeler yeniliyor bazilari ayakta kalabiliyor ama bi cogu gidiyor.
Abı her yerde zencıler sılahlar korkuyoruz asdf f
Hahaha sagol da burada da heryerde suri var bizde korkmuyor degiliz 😂
Vardır muhakkak
Tmmm
Evet ben
?
Suriyeliyim Türkiye iyi bence
Hahah bu iyiydi 😂
Gerçekten suriyeliyim
Saka yapiyor saniyordum 😂 size tabikide turkiye guzel. Onca imkanlar vs rahatsiniz olan turk halkina oluyot
Türk halkına bir şey olmuyor merak etme, herkes rahatlık geziyor.