Aile & Toplum 1 ay Pazartesi sendromuna sahip misiniz? THATMAN Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İlk defa pazartesi sendromu yaşıyorum sanırım ayaklarım geri geri Pazartesi sendromuna sahip misiniz? Görüş Yaz 21 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 636 görüş paylaştı. Pazartesi günlerini hiç sevmiyorum... ben sendrom yaşamasam bile yaşayanlar yaşatıyor sağolsunlar.. dışarı çıkıyorum herkesin yüzü bir karış :) 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 99% 1 ay Ben her gün sendrom yaşıyorum bir pazartesi değil. 🙄 0 0 Yorumla
İsa_32 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Pazartesi sendromum yok ama bu kis gunlerinde sabahlari erkenden kalkmak zor oluyor gercekten 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 576 görüş paylaştı. Evet maalesef hatta benim sendromum pazar sabahları 9-10 gibi başlar 0 0 Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 95% 1 ay Aile & Toplum konusunda 582 görüş paylaştı. Ben seviyorum pazartesiniYeni başlangıçları seviyorum 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 100% 1 ay İnanır mısın hiç umrumda olmuyor. Yapmam gereken ne ise onu yapabiliyorum. :) 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 42 1 ay Aile & Toplum konusunda 5,1b görüş paylaştı. Ben Pazartesileri severim sendrom falan yok öyle bir şey cumartesi pazarının sendromu daha büyük 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 28,3b görüş paylaştı. Pazartesi sendromum yok. 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 93% 1 ay Aile & Toplum konusunda 516 görüş paylaştı. Mutsuz olduğum her gün pazartesi sendromu bana 0 0 Yorumla
Çöl_Ayısı Takip Et Xper 7 Yaş: 99 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 348 görüş paylaştı. hafta içi sendromuna sahibim. 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 488 görüş paylaştı. Hayır her zaman hazırım 😃 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 91% 1 ay Aile & Toplum konusunda 865 görüş paylaştı. Her pazartesi aynı bende de 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 31 , eig 94% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2,9b görüş paylaştı. Değilim 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2b görüş paylaştı. Sahibim 0 0 Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 720 görüş paylaştı. Geç mi uyudun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
17Görüş
Pazartesi günlerini hiç sevmiyorum... ben sendrom yaşamasam bile yaşayanlar yaşatıyor sağolsunlar.. dışarı çıkıyorum herkesin yüzü bir karış :)
Ben her gün sendrom yaşıyorum bir pazartesi değil. 🙄
Pazartesi sendromum yok ama bu kis gunlerinde sabahlari erkenden kalkmak zor oluyor gercekten
Evet maalesef hatta benim sendromum pazar sabahları 9-10 gibi başlar
Ben seviyorum pazartesini
Yeni başlangıçları seviyorum
İnanır mısın hiç umrumda olmuyor. Yapmam gereken ne ise onu yapabiliyorum. :)
Ben Pazartesileri severim sendrom falan yok öyle bir şey cumartesi pazarının sendromu daha büyük
Pazartesi sendromum yok.
Yıllık izindeyim bugün çok mutluyum:D
Mutsuz olduğum her gün pazartesi sendromu bana
hafta içi sendromuna sahibim.
Hayır her zaman hazırım 😃
Her pazartesi aynı bende de
Hayır değilim hiç bir zamanda olmadım
Değilim.
Sevmiyorum pazartesi gününü
Değilim
Hayır
Sahibim