Açılmak istiyorum ama ailem izin vermiyor ne yapabilirim?

22 yaşındayım. 7. sınıfa giderken çocuk aklıyla bilinçsizce heves uğruna kapanmıştım. Sonrasında kapandığım için pişman oldum. Açılmak istedim ailem izin vermedi. Kaç defa aileme kapalı olmak istemediğimi, açılmak istediğimi ve bu şekilde mutlu olmadığımı zorla güzellik olmayacağını söyledim. Çok dil döktüm ama yok asla ve asla izin vermiyorlar. Ne annem ne babam ikisi de açılmamı istemiyor. Yıllardır istemeyerek başörtüsünü kafamda taşıyorum. Bu durum ciddi anlamda canımı sıkıyor moralimi bozuyor ve artık canıma tak etti. Bu şekilde kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başörtüsünü kafamda yük gibi taşıyorum. Hiç mutlu değilim. Ailem dindar olduğu için kızı açıldı diye laf gelmesin diye açılmamı istemiyorlar. Babama açılmak istediğimi söylediğim zaman, açıldığın gün eve giremezsin, sokakta kalırsın f*hişe olursun diyor. Bi baba kızına nasıl böyle bir şey söyler anlamıyorum. Eve almamakla tehdit ediyor. Başka gideceğim bir yer de yok. Evlensem kurtulur muyum diyorum ama evlenmek de istemiyorum. Acaba dışarı çıktığımda gizlice mi açılsam diyorum ama bi gören eden olur diye de korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Hiçbir türlü anlamıyorlar. Ne yapabilirim lütfen yardım edin 🥺

Açılmak istiyorum ama ailem izin vermiyor ne yapabilirim?