Aile & Toplum Merhabaaaa. Klasik düz bir pazar gününde siz napıosunuz? Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ev miskinliği mi yoksa güzel havanın keyfini mi çıkarıyorsunuz? Merhabaaaa. Klasik düz bir pazar gününde siz napıosunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun kahve içiyorum 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Her günüm eve kapalı geçiyor senelerdir evden dışarı çıkmıyorum 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yatıyorum 1 0 Yorumla
xhzhhshshshzh Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Latte sanıp aldığım ama kahve bile olmayan ne olduğunu bilmediğim bir şey içiyorum 0 0 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. Kütüphane miskinliği 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Afiyet olsun kahve içiyorum
Her günüm eve kapalı geçiyor senelerdir evden dışarı çıkmıyorum
Yatıyorum
Latte sanıp aldığım ama kahve bile olmayan ne olduğunu bilmediğim bir şey içiyorum
Keyif yapıyorum
Kütüphane miskinliği