Eskiden çıkarcı arkadaşlarım vardı. Ama şu an kimseyle konuşmuyorum. Bir restorana klübe yalnız gitmek istemiyorum canım sıkılıyor. Sizce nasıl arkadaş bulabilirim
2 ay
Param var ama arkadaşım yok. Arkadaş nasıl bulunur?

Eskiden çıkarcı arkadaşlarım vardı. Ama şu an kimseyle konuşmuyorum. Bir restorana klübe yalnız gitmek istemiyorum canım sıkılıyor. Sizce nasıl arkadaş bulabilirim
Bi kaç arkadaşım var onlarında kendi arkadaş çevresi var bana zaman bile ayırmıyorlar, hepsi kendini düşünüp kendi istediği zaman çıkalım gezelim istiyor. Evden çalışıyorum iş ortamım yok arada bi ailemle vakit geçirebiliyorum ama onlarla da sürekli her istediğin yere gidemiyorsun. Nerdensin bilmiyorum ama konuşabiliriz
Yurtdışında yaşıyorum. Ama istersen mesaj ata bilirsin
Bir süre önce ben de arkadaşlarım var sanıyordum. Sonra hepsi işleri bitince uzaklaştılar. O zaman anladım ailenin arkadaştan daha önemli olduğunu. Günümüzün arkadaşlık anlayışı bugünü geçirmelik olmuş. İşi bitince gidiyor insanlar. Hatta arkadaş sandıkların arkandan iş çeviriyor, fesatlanıyor bazen. O nedenle kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek gerekiyor fikrimce. Aslında yapmamız gereken yalnız başına bir şeyler yapabilmeyi öğrenmek. Sonuçta bir gün yalnız kalacağız hepimiz.
Aynılarını bende yaşadım. Ama hepsiniden uzaklaştım. Şimdide bir yerlere yalnız gidince canım sıkılıyor. Eğlenceli yerlere aileylede gidilmiyor. O yüzden biraz sıkıntı oluyo
Görüş
21Görüş
Klube gitmesen bulurdun. Klüp işleri zaten çıkarcılık işleri. Sen olmaması gerek şeylerle olmasını istediğin şeyleri zorluyorsun.
Parayla satın alabilirsin arkadaş 😅 ama ne kadar tatmin eder bilemedim bazı şeyler parayla olmuyor hani
Bende çevremdekileri sikdim tek gezip dolaşiyorum. Evliyim esim bile uzak yani o denli hayatta yanlizliği seçmiş birjyim
Ismarlıyorsan akşam buluşalım Beşiktaşta sjsjskkskdkks
kursa git, spora git insanlarla bi şekilde iletişime geç çıkışta kahve içelim müsiatsen de
benim ikiside yok hiç bir şey yapamıyorum dert budur
Bende o dönemden geçiyorum eğer yaş farkına dikkat etmiyorsan tanışabilirsiniz
Benim de param var aradigim aski ram buldum diyorum basima olmamasi gereken seyler geliyor bunaldim yeminle yuzum gulmeyecek bunu anladim
Aşk yok ki zaten. Herkes para peşinde. Benim arkadaş dediklerimde öyleydi.
Yok bebim arkadas sorunum yok hamd olsun ben ama duygularim konusunda bosluktayim kimseye yurumedim bir arayışa cikmadim ama icimdeki bosluk surekli buyuyor, olacak gibi oluyor sonra kayboluyor umudu yitirdim
Parayla arkadaş bulunmaz
Ben de öyleyim. Zirvedeki yalnızlığımız
Arkadaş edinmelisiniz
burada senı parçalarlar haberın olsub
istek at tanışalım arkadaş da olurum yoldaş da
Paranla arkadaş kirala çok bulursun
Gerçek dostların olacaktır inşallah
Ortamlarda takıl arkadaşta olur
Antalya Konya tarafındansan ywz
Hep yanlız kalicaksin
Bende yalnızım ama yapacak bir şey yok
Konum atıyorum