Artık her şey git gide kötü hâl alıyor insanlar acımasız sinirli öfkeli birbirini öldürenler dövenler hayvanlara çocuklara bebekleree eziyet tecavüz toplu ölümler Tuhaf olaylar daha birsürü şey siz ne düşünüyorsunuz? Bana kıyameti çağrıştırıyor artık ne düşüneceğimi bilmiyorum ve de neye inanacağımı.
Bilim adamlarının tespitine göre güneşin yok olmasının 50 yıllık süresi kalmış , aynı şekilde eski kitaplardada kıyametin bu yüzyılda kopacağı yazıyor birde benim kendi öngörüm var 3. dunya Savaşı'ndan sonra 40 yıllık hz Mehdi devri var savaş 10 yıla kadar çıkar diye düşünüyorum yani hesaplamalar hepsi dünyanın ömrünün 50 yıl civarı kaldığını gösteriyor
Yaklasiyor evet. Her gecen gun dunya, adalet kotuye gidiyor, insanlarin dogaya cevreye, tum canlilara olan davranisi iyice bozulmus bir vaziyette. Gidisatimiz hic ic acici ve saglam degil.
Bende bunlar kıyamet alametleri binaların çoğalması etkenlerin kızlara benzemesi vs bunlar hep kıyamet alametleri çok bir zaman kalmamıştır sanırım bir mehdi aleyhisselamın gelmesi kaldı diye biliyorum.
Önceden her şey gizli saklıydı iletişim yaygın değildi, aynı zamanda nüfus 8 milyar değildi. Nüfus arttıkça bu tip vakaların artması ve iletişimin etkisiyle göz önüne serilmesi doğal. Nerde çokluk orada bokluk demişler
Bugüne bakıp dünya kötü diyorsan geçmişe bakıp şükretmek lazım. Eski seni ilgilendirmeyebilir ama şuanın dünyası tarihin en iyi zamanları. İnsanların kolu kırılınca ölüyordu. Şimdi en azılı hastalıktan bile iyileşilebiliyor
Tabii neoliberalizmin verdiği konforu görünce hep böyle olmuştu zannediliyor