Benim de yüzümü güldüren olur mu sizce?

İyi niyetle yaklastığım herkesten darbe yiyorum laf yiyorum kotuluk goruyorm kendımı parçaladıgm insanlar bana köpek gibi davranıyor onlara yuz vermeyen bakmayan kötulere gidiyorlar bazı ailelere cidden cok imreniyorum manevi olarak çünki ailesinde hor gorulmeyen insanları kimse hor gormuyor
Bak bu biraz nasip işi birazda kişisel tercihler. Eminim ki burada bile düzgün onlarca insan var. Ama hepimiz o düzgün insanları bulmak yerine saçma sapan insanlara tutulup en güzel zamanlarımızı ziyan ediyoruz. Mesela sen anladığım kadarıyla 25 yaşındasın bu bir kadın için en güzel yaştır. Bugüne kadar yaşadığın acıları tecrübe olarak zihnine katıp doğru adımlar atabilirsin. Ben 7 ay önce çok kötü bir dönem geçirdim dedim ki bittim artık. Gecelerce uyuyamadım. Hayattan mutsuzum yaşadığım şeylerden mutsuzum biten ilişkimden mutsuzum. Sonra dedim ben napıyorum? Ne için kendime bu ızdırabı çektiriyorum? Ve ayağa kalktım şimdi gümbür gümbür hayallerimin peşinden gidiyorum. Bence bunu sende yapabilirsin. Hiç bir şey için geç değil. Sen yeter ki iste!
O kadar haklısın kı😊
Karamsar insan değilsin bence sadece seni anlayan gerçek den anlamaya çalışan biri denk gelmemiş dır şimdiki herkes konuşmaya bakıyor zaman geçsin diye önemli olan gözlere bakıp karşı tarafı anlamak dır bence
Dogru tespit zeki ınsan😊
Zekilik demeyelim de empati kurmak diyelim mesela yanlış anlama sorun u tamamını okumadım karamsar kelimesi ni okudum sadece gerisini tahmin ettim zaten 🙂
Iyı tespıt
Doğuştan göz ler de hafif sorunlar var benim o yüzden tahmin yeteneği iyidir bende 😂
Iyıyms
Şimdi uzatıp da örnek verdiğin kişi gibi rahatsız etmim bende seni
Bizim sevilmeme veya hor görülme sebebimiz kimse nin istediği gibi olmamaniz dan dolayıdır
Eig için teşekkür
Görüş
59Görüş
Abla ben bir şey öğrendiysem bu hayattan o da şu; sen kendini güldüreceksin. Yoksa kimse "şu kadın çok üzgün bir gidip şebeklik yapayım, belki yüzü güler" demez. Sen kendini güldüremezsen hayatın boyunca üzgün hissedersin ve kendinden kaçarsın ¢
Haklısın ilk önce kendimizi sevmelıyız🥰❤️
Kesinlikle 🖤
Canım benim kıyamam sana ben yaaa eğer pp'deki sensen senin gibi güzel hoş tatlı bir kızı nasıl üzüyorlar yaaa, senin gibi bir sevgilim olacak da üzecegim inticegim ha ALLAH o an canımı alsın benim o zaman, ben de aynı senin gibi yalnızım ve yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya, artık ben de sevmek sevilmek mutlu olmak mutlu etmek istiyorum, bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı yakışıklı tatlı sosyal bir insanım hâlbuki 😓😔
Bı cevap yok mu peki 🙃
Cok teşekkür ederim guzel insan ❤️ıns bizim de yuzumz guler
Burdan biriyle tanısmıcama az önce yemın ettm
Ya yapma ama ya 😓😢
Ya bıktım bu hemcinsinslerimden ya aynı cinsiyette olmaktan artık nefret ediyorum cidden
Gerçekten hiç şansım yok mu
Sende ailende sevgi gormedigin icin sevilmeye acsin. Sevilmek icinde insanlara yaranmaya calisiyosun. Ama boyle yapinca da degersiz, basit insan oluyorsun
Mesele kendini sevmek yani. Bunu yapmak zorundasin. O zaman hersey degisecek goreceksin.
Yüzünü güldüren elbet olur, insanlarla gereksiz samimiyetler kurma ve olabildiğince mesafe koy. Üstelik insanlara artık iyi niyetle yaklaşmanında pek faydası olmadığından boş ver
Çok güzelsin, çok güzel bir kalbin var. Mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyorsun bence. Umarım öyle birini bulursun. 😊
Fotodaki sen değilsin herhalde. Türkiye şartlarında öyle kız bulup başka kızdan konuşacak erkek yoktur. Varsa da ben onun kalıbını s... im.
Ozmn, onun kalbini skblrsn cunkı cidden oldu..
Bahtsız Bedevi misin mübarek. Çölde kutup ayısına denk gelmekle aynı şey senin böyle bi erkeğe denk gelmen 😂
Bende anlamadm.. Hatta adı neydi burakkaraka evet burada bu sıtede
Bi de burdan hay cenabet şansını. d Neyse görürsem kalıbını s.. rim hadi eyvallah
Gorursen ilet kendisine djffj
Olur olur kdkdkdnncc
Kendini önemser isen onların sana bunu yapmasına izin vermezsin. Kendinden ödün verdiğin için sana bunu yapıyorlar. Ve yanlış insanlara doğru sevgi verir isek böyle sonlar kaçınılmaz.
Bu insanın kendi elinde olan bir şey. Sevgili olayında bile, cinsellikte bile ya da arkadaş ilişkilerin de bile her zaman bu senin elinde olan bir şeydir. Bir başkası insanın yüzünü güldüremez. Ona bunu yapması için senin uygulaman gereken şeyler vardır
Neden bu kadar mutsuzsun anlatmak istermisin
Benzeriz bende kime güvendiysem kazığı ondan yiyorum kız erkek farketmiyor gerçekten çok kötü seni çok iyi anlıyorum
Olur niye olmasın, kadınsın. İlla biri yüzünü güldürür, peşinden köpek gibi koşar, seni mutlu etmeye çalışır, sana çiçekler alır...
İnsanlar değer vermezsen değer görürsün insanlara değer verdikce değersizleşiyorsun seni kesin gözle bakıyor zaten bunu yapsam kabul etcek gözüyle
Benimde gülmüyor. ben mutlu ederim seni sonra sende koy kapının önüne
Ben koymam da buraya guvenmem
Hayatta herkes bi yerden bi şekilde tanışıyor bu kuralı boz bence
Anlamadm
Buraya güvenmiyorum diyosun ama hayat bu bi şekilde bi yerlerden tanışıyor insan. Buraya göre koyduğun kuralı boz belki ben seni çok mutlu edicem
orada mısııın
Görmezden ni geleceksin
Dert etme ya karşına iyi biri çıkar elbet seni seven sana sayğı duyup değer veren biri sadece biraz zaman
Her şey nasip işi. Kimin yüzü güler kimin gülmez bunu bilemeyiz. Denemek lazım yılmadan ve sabırla.
Taktik degişir yaptıgının tersini yap bak olaylar nasıl degişiyor😇
Hayat işte ne yaparsın keşke herkes hakettiği insanlarla bir arada olup hayatı boyunca hakettiği şekilde muamele görse🤷🏻♂️
Hayat inişli çıkışlı buda geçer sıkma canını
Olur olur merak etme. Sadece azıcık dikkatli seçim yapıp niyetini iyi tutmalısın bence 🙂👍
Umarım yüzün güler ksrşına biri çıkar. Görünen o ki taliplerin aşağıda var baya. 😂
En İyi Görüş