Memleketinizden memnun musunuz?

Giresunluyum ve memlektimi sorana giresunluyum diyemiyorum bunun iki sebebi var.
1. Cisi bizim ilçe önceden sivasa bağlı imiş sonradan giresuna verilmiş yani sonradan giresunlu oldum gibi bir şey aslım sivasa bağlı sadece işte sonradan değişti diye giresunlu kaldık
2. cisi tıpkı konyalilara iyi bakılmadığı gibi giresunlulara da iyi bakılmıyor herkes giresunun adamı şerefsizdir giresun kadar boş bir memkelet yok diyor benim sevdiğim çocuk bile giresunlu düşmanı idi aslına bakarsanız babam bile giresunu sevmez nedense bu memlekete böyle bir algı var zaten artık sorana sivaslıyım diyeceğim sınırdayız zaten olmuşken sivaslı olalım
Zaten Şebin de karadenize ait bir emare yok. Neden değiştirmişler hayret bişe. Sivasa daha yakışırmış.
Evet cidden karadenizlilerden çok doğululara daha yakınız
Bence yeni nesilde yani sizlerde şunu yapmalısınız, mesela Konya nın sevmediğin şeyleri mi var kendinde onları düzelt her gittiğin yer de de Konyalı olduğunu söyle, olanı kabul etmeyin, istediğinizi oldurun, bu güce sahipsiniz. Bu arada ben de kayseriliyim kökenlerde, arkadaşlarım arasında en bonkör benim ve vejeteryanım, 20 yıldır kabullenemiyorlar ama bir gün başaracağım kendimden eminim :)
Görüş
42Görüş
Memnun olsak da olmasak da coğrafya kaderdir Kader olduğu gibi yoldaş da olabiliyor fikirlerinizi etkilemek açısından
Bende konyalıyım memleketimi seviyorum konya çok göç alan bi şehir oldu eskiye göre onun için gelen insanlar bozdu diyorum
değilimm çok küçük sosyal hayat az mezun olup gitmeyi düşünüyorum :( bi konyalı arkadaşım vardı çok kafa dengiydi😂
Pek değilim yeşillik doğa seven ağırlıklı insan olduğum için pek memnun değilim
Gonya adamdır ama insanı değil orada yaşayanların bir kısmı
Ankaralıyım İzmir'de yaşıyorum ve burayı çok seviyorum
iyiyim siz nasılsınız
Sesin çıkmaz oldu
Konya swing*r başkenti değil miydi? :D sığ düşünce olamaz bence gayet genişler :D
Kendi yaşam biçimine göre birileri ile sosyalleş
afyonun gaymagi gonyanjn manyaagi meshurmus dogru mu?
Herkesi kotuleyemem yabancı asilliyim konyaya gittim erkeklerin bakışları hiç hoşuma gitmedi. diyarbakirda bile bakmadilar böyle.
Gel kayseriye o zman Kayserili olursun 😂😂
Yani ben memnunum ama sen konyali olduğun için memnun olmayabilirsin iyi tarafından bak istediğin yerden biriyle evlenince kütük falan değişiyor artık eşinin memleketini soylersin 😁😁
Seni görünce Gayserrii ıhh ıhhh diyeceklerdi
Bence hoş değil.
Konyalıyim, yani bilemiyorum ne seviyorum ne sevmiyorum ortasiyim
Benim aslım sizin oradan, kayserilerden de hazmetmem!
Neden ama çok iyilikseverler
Tabi canım , gitsinler başkasına anlatsınlar bunları! Hem sahtekar, hem kazıkçılar!
Hepsi lafta adam, kadını da erkeği de benden uzak ve sevdiklerimden de öyle!
Sende gonyalı değilsin o zaman?
Memleket neresi?
konyalıyım ama kayserili olsaydım yorumu da biraz sığ olmuş😅 madem seçeneğin var Londra, New York, Miami falan deseydin😅😂
New yorkluyum 😂
@Ancihancann harranlıyam 😅😅😅
Ciddiyim ben
@Ancihancann ben de kırgazistandan gelmişem bu topraklara😅 olabilir neden olmasın
Kırgız türkü
@Ancihancann bu şakaydı recep ivedik repliği
Püüüüüü😂
@Ancihancann yarabbi şükür 😅 o geldi aklıma napiim
Komik Kırgız seni seni😂😂
@Ancihancann Kırgız deilim
Artık benim için Kırgızsın😂
@Ancihancann, 🤦🏼♀️
Ekledim seni Kırgız kızı😂😂
@Ancihancann Kırgız kızı mı😂🤦🏼♀️
Evet 😂😂
İnsan bireydir, yaşadığı toplumda ayrışabilmelidir.
Değilim ülkeden memnun değilim her şey ateş pahası iktidar gitsin artık bitsin bu işkence
Memnunum mersinli olmaktan
Kayseri'nin de pek bi farkı yok sanki
En İyi Görüş