Saatlerce gürültü yapip gecenin 12sini gecen saatlerde hala kesilmeyen gürültüde Parkelere vurarak uyarirmiydiniz komşunuzu?
2 ay
Gürültü yapan alt komşuyu parkelere vurarak uyarmak doğru mu?

Eğer uygun ve yapıcı bir davranış olsun istersen güler yüzlü bir şekilde (mümkünse elinde tatlı olsun) sesin onlardan mi geldiğini sorup mümkünse belli bir saatten sonra biraz daha sessiz olmalarını rica edersen daha iyi olur. Önemli değil laftan anlamıyorlar diyorsan dilediğin gibi yap.
Yok daha neler bide tatli mi vericem hahahaha
Tatlının içine zehir koyarsan hepten uyutabilirsin =)) birde böyle düşün.
Seytana pabucunu ters giydirirsin sen
Şeytanda kimmiş 🤣🤣🤣
Önce kapısına git uyar bi defa tatlı dille anlarsa anlar anlamazsa sende başka yollara başvur örnek parkelere vurmak evin içinde koşmak müzik açmak😂😂😂
Topuklu ayakkabilarla gezicem parkelerde ahahha
Görüş
12Görüş
Ben Burhan gibi vileda sapını yukarı vurmayı düşünüyorum bazen deli oluyorum çocuk koşturmasına üst komşumuz yaşlı torunu geliyor aşırı yaramaz bişi bi gün merdivende yakalasam birey çelme takıcam o kadar sinir oluyorum.
bi gün seninde aşırı yaramaz çocuğun olursa ona böyle hisler besleyen birine rastlarsan anlayışla karşıla olur mu😀
sizin çocuğunuz yok belli ki olduğunda anlayabilirsiniz ancak ve büyük lokma ye büyük konuşma demişler bir gün hiperaktif bir çocuğunuz olursa o zaman anlarsınız ama iş işten geçmiş olur inşallah ta olur ☺️
Bir anne veya baba gecenin 2sinde çocuğuna akülü arabasında evin içinde ordan oraya attırıp evladını susturup uyumuyorsa bu sorumsuzluktur. Sorumluluğunu alıp yetiştirmeyeceğin çocuğu doğurma arkadaşım. Biz 5 kardeşiz en güzel çocukluğu yaşattı annem babam bize hala da yaşatıyor eksik olmasınlar. Biz 5 kardeşken bir gün bile evin içinde gürültü yapmadık şikayette gelmedi. Her yerin kendine göre kuralı var. Ona uymayacaksa herkes köyüne dönsün. Söylenmek isteneni anlamayıp sırf annesiniz diye çekmeyin boşuna yani.
akülü araba olayı farklı ancak benim iki yaşındaki oğlum akşam sekizde evde koşturuyor diye şikayete gelen var bu durumda ben çocuğuma koşma oğlum sus oğlum diyemem karşıdaki de iki yaşındaki bir çocuktan susup sessiz sessiz oturmasını bekliyorsa aklından zoru vardır derim bir bebeğin neler yapıp neler yapamayacağını kestirebilecek zekaya sahip değil diye düşünürüm siz de iki yaşındayken demekki sessiz sessiz oturabilen hiç koşmayan oynamayan bir çocuktunuz burada da bir gariplik var yaşamanız gerekenleri yaşamanız gereken zamanda yaşamamış baskı görmüşsünüz ben çocuğumu baskıyla büyütemem kural derken de herkesin kabul ettiği kurallar değil bunlar ben kabul etmiyorum sırf kabul etmiyorum çocuğumu senin annen baban gibi döverek büyitmüyorum diye köylü olacaksam sorun değil bir eğitimci olarak görevimizi iyi yapamamışz ki seni eğitememişiz
Yok bana ne ben öyle şeylere takılmam kendi ayıbı o saate gürültü yapılmayacağını bilmesi gerekiyor zaten
Ben anlamadım aşağıdan yukarıya ses gelebiliyor mu?
Sagdan soldan alttan üstten heryerden gelir. Sen kac yasindasin ki bunu bilmiosun🙃
Ben hiç aşağıdan ses geldiğine şahit olmadım :) demek ki baya yüksek ses çıkartıyor. Samimi değilsen vur
Yok ya asiri ses yaptilar bugün tik yok
Benimde üst komşum çok ses yapıyor gece 3e kadar kahkaha dinliyoruz bazen gecenin bir yarısı süpürge açıyor ve bende bebek var uyanmasın diye 40 takla atıyorum
Ama sabırlı ve muhatap olmayı sevmeyen biriyim bu yüzden hiç bir şey yapmıyorum 😅
Önce kapısını çalıp uyarmalısın sonra uyarıyı dikkate almazsa yaparsın bunu..
Gürültücü birine her yol mübah 😄 çözüm olana kadar
Bencede.
Ben direk inip uyardım, dedim ki yapma! Akılı adammış, hemen anladı ve müziğin sesini hemen kesti!
Kavgaya dönüsmemesi icin parkeye vurmak kötü bir sey mi
Yok, şaka bir yana, tatlı dillen uyarmak lazım!
Ben oyle yaomiyorum tatli dille bir defa uyardim anlasyisli oldular. Her zaman ilimli yaklasmak daha iyi sonuc verir bu yaptigin dahada sinir yapar.
Evet bunu zaman zaman bende yapıyorum yani keşke uyarmaya gerek kalmasa ama insanlar anlamıyo düşünmüyolar
Gerek yok
İn aşağı uyar baktın olmadı döv
Yukarı çıkıp kapısını çalar uyarırım
Kavgaya dönüsmemesi icin parkeye vurmak kötü bir sey mi
Asla değil
Sadece parkeye vurmazdım kdmcnfmf
Çok rahatsız edici sesler varsa uyarırım
Kapısına gidip uyarmak daha mantıklı
Kadin cirkef cikti yanliş anliyor herseyi. Kapisina gitseydim kavga cikarfi apartmanda rezillige gerek yok
Cok doğru hatta git soyle
Gürültüyu kucuk cocuklar yaparsa uyarmam
Yok ya koca koca insanlar. Odalari karis kariş dolasip bagirarak sarki da söylüyorlar kendi evimde sessiz oda bulamiyorum şaka gibi
O zmaan herşeyi hakediyorlar ama once uyar nazikkce
ne sesi geliyor mesela çocuk falan mı
Yok cocuklara asla birsey demem zaten. Koca koca insanlar köyden geldiler ilk defa merkezde dairelerinde oturmaya geldiler. Alisiklar köyde bagirsalarda seslerinin komsuya gitmemesine ya o yuzden ayarlari yok.
ben fazla anlayışlıyım galiba böyle şeyleri hiç sorun etmiyorum ama aynı şeyi bir gün ben yaparsam da karşıdaki sorun etmesin isterim
Evet gayet haklı bir gerekçe
ben zıplıyorum
bana öyle yapsan tekme tokat dayak yersin
Az bile bence
En İyi Görüş