Geçen sene olduğu gibi bu yılbaşında da Madagaskar serisini izleyebilirim. Her şeyin başında güzel bir yıl olmasını temenni ederim tabi. Cıngıl belsss 🥳🎅🏻🎄

Geçen sene olduğu gibi bu yılbaşında da Madagaskar serisini izleyebilirim. Her şeyin başında güzel bir yıl olmasını temenni ederim tabi. Cıngıl belsss 🥳🎅🏻🎄

Geçen yıl güzel şeyler olur diye bekledim ama daha cok üzüldüm yıllardır sevdiğim adam nişanlandı istediğim elbise saç konsept her şey hayallerimi çaldılar 😞 ondan sonra seveceğime inandığım biri oldu oda yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti 💔 neler yapabilirimki oturup ailemle yılbaşı programı izlicem ve hüzünlü şarkılar eşliğinde beni kurup üzenleri düşüncem 🙃
Sağlık olsun hayırlısı böyleymiş. Belki daha güzel fırsatlara hazırlanıyorsundur. Geçmişe dönük yaşayıpta hayatımızı geride kalanlar için heba etmeye gerek yok bence 😊
Şu filmden bir resim görünce bile heyecanlanıyorum. Evde tek başına harici yılbaşı temalı film bilen varsa önerebilir mi? Çünkü ben film izleyeceğim o gün
Cast Away var kardeşim. İzlemediysen mutlaka izle derim
İzlemedim ama duymuştum. Tom Hanks reis oynuyormuş. O zaman mutlaka bakarım. Çok teşekkürler
Cevap
6Cevap
şu an için planım yok ama sonra antalya ya gidebilirim
İyi yolculuklar kardeşim 😄
Teşekkür ederim kardeşim :D
Güzel kardeşim şu an maliye bakanlığındayım bir level atlayıp sgk mufettişi olmak istiyorum başka da bir istencim yok.
Hiç bir şey aksine yastayım yeni bir yıl geliyor ve her gelen sene benim için öncekini arattı neyine sevineyim karalar bağlayıp oturacam
Ailemle birlikte olucam. Güzel bir yemek ve ardından, pasta yemeyi düşünüyoruz. Sonra da yeni yılın gelmesi için dakikaları sayarız..
Bu yıl bizim evde toplanacağız arkadaşlarım ve eşleriyle. et yemeği ve içecekler olur
Ne ara 1 yil gecti anlamadim bile acikcasi yeniyilda hic bisey yapmayi dusunmuyorum ayni yani degisen bir sey yok bence
Ruhsuz bir şekilde PC oynayacağım sadece.
Hiç bir şey evde oturup çayımızı kahvemizi içecez
Plan yapmıyorum çünkü olmuyor
Bakıcaz
Hiçbir şey
Uyurum
Evde kahvemi koyup sakin sakin oturmayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?