merhabalar nişanlım şu anda askerde askeriyeye telefon götürmüştü ve komutanı yakalamış ve benim ona attığım tüm fotoğraflara bakmış yanında olan erlere göstermiş nişanlım günlerdir ağlıyo cimere şikayet edelim diye düşündük bunu duyunca bile hayatını kararttı her gördüğü yerde cezalandırıyormuş artık intiharı düşündüğünü söylüyo beni çok korkutuyor bi kaç gün izin alabilsin istiyorum gelsin bi moralini düzelteyim iyi olduğundan emin olayım istiyorum ama asla izin vermiyor komutanlar başka izin isteyenlere kolayca vermiş nişanlıma vermiyor.
artık izin versin diye nikah günü mü alsam diyorum tek yapabilir miyim bilgisi olan yazsın lütfen
artık izin versin diye nikah günü mü alsam diyorum tek yapabilir miyim bilgisi olan yazsın lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Askeriyede emir komuta zincirini aşamaz. Aşsada belki komutanı ceza alır ama askerede ceza verir. Yapacak bir şey yok
cezayı geçtim artık sadece bi izin alsın istiyorum çünkü hiç iyi durumda değil 3 gün izin hakkı var ama vermiyorlar geçerli belge istiyorlar ne verebilirim mesela onu sordum aslında pek anlatamadım
Sen bir şey veremezsin. O üç günlük izin mazeret izni vefat eden vs olmazsa vermezler
benim dizlerimden ameliyat olmam lazım henüz gün almadım ama bu da geçerli bir sebep değil mi bunu kabul etmemişler bunun gibi bir şey yapamaz mıyım?
Geçerli sebep değil
Bunu direkt cimere ve sosyal medyada paylaş fox habere at qnalarını s1kerler
ben şikayette bulundum cimerden. komutana kağıt gitmiş nişanlıma zorla dilekçe yazdırmışlar bugün şikayeti geri çektiğine dair 6 günde ceza vermişler üstüne tekrar şikayet etme dedi üst olduğu için hiçbir şey yapmıyorlar dedi
Ver bunu haber kanalına 2 günde onun qmına koyarlar
deneyeceğim teşekkür ederim
Tek nikah günü alamazsın da bence bölük değişikliği isteyin sevgilini değiştirsinler gerekirse cimere yazın ne biçim ahlaksız bir adammış
bölük değiştirme nasıl yapılıyor biliyor musunuz? yine komutanın izni falan gerekli mi?
Aynen bak altta biri yazmış rdm'ye verirler psikolojik sebep gösterirse üstlere
Hiç bilmiyorum bir komutana söylesin
Rdm ye gitsin
nasıl olacak anlatabilir misiniz?
Bu olanları komutana anlatsın kendimi öldürecem diye onlar yönlendirir
izin alma şansı var mı peki?
Hava degişim verirler
Oda biraz abartırsa verirler desin burası üstüme geliyor vs diye
söyleyeceğim çok teşekkür ederim
Ricalar
Komutana gitmeli
👍🏻