Düzgünce cevap verecekler yardımcı olsun!
Yeni şehire taşındım ve hiç arkadaşım yok. Arkadaş edinmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
Edremit, Balıkesir
Yeni şehire taşındım ve hiç arkadaşım yok. Arkadaş edinmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
Edremit, Balıkesir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Kış ayları sakin olur orası yazlıkçılar Ankara ve İstanbul dan geldiği için.
Belki sahil kenarinda cafe lerden olabilir ama bende size yakın değilim ki.
Kulüpler ve gruplar var internetten bakabilirsiniz.
Ortamlara girmelisin instagramdan orada yasayan insanlara takip istegi atabilirsin
Selam bende oradayım ama. Arkadaş edinmek zamanla olacak ilk iş arkadaşliklari sonra komşu arkasindan çevre çevreyi doğurur bu işin yolu bu
Ama değişiklik istersen. Kahve diyarı Novada Akçay ya da Burhaniye iskeleye falan çık bir dolaş deniz havası AVM falan iyi gelir
Kahve içmek ister misin
?
Sosyal ortamlarda bulun bir kursa katılabilirsin ensturman asçılık vs vs ögrenciysen zaten okul klüplerinde aktif ol çalışmıyorsan işe gir
Ne tür bir arkadasliktan bahesediyorsun mesela, ayrica yalnizlik ozgurluktur , ne guzel , gez toz eglen
Normal gezip yeni yerleri bana tanıtacak, oturup sohbet edebileceğim biri. Yeni taşındım ve hiçbir yeri bilmiyorum.
Düzgün sohbet edebilen birini bulursan bana da soyle, devir artik , yiyip icilip , sırf zaman gecsin diye var olan arkadasliklarla dolu, gezmek konusunda da internetten arastirip bulabilirsin, etrafi ufaktan dolasip bir yerler kesfeymek iyidir
balıkesir'de güzel yürüyüş grupları var. onlara katılarak hem yürüyüş yaparsın hem de çevre edinirsin.
Ay bizim Akçay’da yazlığımız var yıllardır 1 tane bile arkadaşım olmadı benim de🥺👉🏻👈🏻
Korkutma beni
ben çok asosyalim ya ondan olabilir korkma, balıkesirli insanlar çok sıcak kanlı
Kolay edinirsin çünkü balıkesir insanları çok kaliteli insanlardır
Ben de yeni tasindim sayilir ve ben de bulamiyorum. Yasin kac senin?
23 yaşındayım
Arkadassiz daha iyi ya bisvy
Okul yok mu
Yok gitmiyorum
Evlen. Başka çare yok. ya da komşular
Benimle sen evlensene bulamam şimdi
Peki madem yormayalım seni
Zenginsen ve yavaş akıllıysan tadından yenmez
Yavaş akıl mi
Öğrenci misin çalışıyo musun
Hiçbir şey yok. İş aramaya başladım.
Yanlızlık iyidir