Güncellemeler
+1 yıl
İsteseler değil istesem olacaktı
Doğrusu ben sadece özeniyorum kıskanıyorum sadece uzaktan üzgünce bakıyorum bu insanlara o yüzden bakıyorum hayatını yaşıyor bu adamlar ben sadece eşekler gibi ders çalışıyorum ama derslerimi geçemiyorum benim neyim eksik te kızlar benimle konuşmak isteseler bile sapıkmışım gibi davranıyorlar diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ortalıkta öpüşmenun doğru bişey olduğunu düşünmüyorum, özenilecek bişey de değil bence
Değildir elbet ama dışarı çıkıp etrafıma bakıyorum bu kadar insan bu üniversite hayatını gençlik ruhunu vs. yaşamış iken ben sadece izledim sadece kendi işime bakmak durumunda kaldım ve ona rağmen de mezun olamadım ya o işte bana çok ağır geliyor
öpüsmemek bir kayıp değil bence , ayrica kolay bir hayata heveslenmemek lazim, zor ve özgürlük gibisi yok
onların sağda sold ayiyişmesi medeniyet te benim bakmam mı medeniyetsizlik olsun
Adamsın haklısın kim tutar seni
Yani rahatsız etmemeliyiz bence.
Yani onlar da gözümün önünde yiyişerek bana negatif veriyor amaçları sevgili olmak ta değil büyük bir ihtimal kızlar benden korunmak için masus böyle yapıyorlar artık ne ettiysek onlara bilemedim biri yapsa neyse de hepsi de aynı
Senle ne alakası var anicim dısardaki kızın cinselliginden zevkşnden
Değildir
Çok üzülüyorum ya sevdiğim bir kızı başkasına kaptırmam bile beni bu kadar yaralamaz ama milletin sahip olduğuna ben de sahip olamayınca kahroluyorum gözüm en iyilerde en güzellerde de değil bahtıma ne çıkarsa
ulan daha 20li yaşlardasınız ben napıyımaq khsjkglsdg
23 yaşındayım ama
Benim yaşıtlarım mezun oldu çalışıyor çocuğu olan tanıdıklarım var birinin çocuğu 4 yaşında