En büyük korkum (asgeri ücretle yaşadığım için) günün birinde; o yok bu yok biktim ya neden evlendim ki diyen bi eşimin olması
Maddi olarak benden memnun olmayan es
En büyük korkum (asgeri ücretle yaşadığım için) günün birinde; o yok bu yok biktim ya neden evlendim ki diyen bi eşimin olması
Maddi olarak benden memnun olmayan es
Benim korkum yokta benim düşüncem şu açıkçası evlenirsin evlenmesine ama bir erkeğin hayali vardır eşiyle çocuğuyla yapmak istedikleri gezmek isteye bilir eşine hediyeler çocuğuna hediyeler almak isteye bilir güzel Bir tatile çıkmak isteye bilir bunları yapamadıktan sonra evlenmenin ne manası var aç karnımızı doyurur kiramı öderim sıkıntı yok ama bir ömür böyle geçmez o yüzden evlenmek istemiyorum sırf maddi durumum yüzünden her şey aşırı pahalı olmuyor
Bence gerçekten seven kişi böyle bir cümle kurmaz. Bende bir bakıma aynı durumdayım denebilir ama benim korkum gençliğimi yaşayamamaktı. Ama korkum günden güne azalıyor çünkü bana göre çocuk herşeye engel olan bir etken. Ve asla çocuk isteyen biri olmadım. Hayallerim arasında da yoktu. O yüzden bunu partnerimle konuştum ve o da kabul etti. Sevince gerçekten bazı şeyler çözülebiliyor. Evlendiğimizde durumumuz mu kötü olur? Ben de çalışırım. Sevdiğinle beraber olduktan sonra hiçbir şey o kadar zor olamaz. (Öğrenciyim ve çalışıyorum)
Görüş
9Görüş
Evlilik sadece sevmekle olmuyor erkekler daha çok maddi yönden bakıyor evliliğe ve haklılar
Örnek: maddi gücü iyi olmayan bir erkek evlendinde çocuklarima nasil bakacam elektirik doğal gaz vb. Şeyleri nasil ödicem diyerek kendini yıpratacak. (bundan dolayı korkuyolar.)
Zorlukları olduğu kadar güzellikleri de var ama önemli olan seninle evlenecek kişinin zorun ne olduğunu bilmesi.
Herkes ne kadar cahil ya Allah evlenin ben rızkınızı vereceğim diyor millette paragöz olmuş hiç demiyor helal kazanc olsun az olsun herkes harama bulaşmış gidiyor Allah iyi etsin
Evlilikten korkmuyorum beni buna zorlayan bir şey yok. Fakat sevmediğim işte çalışma korkusu var.
İnsan aslında yanlış kişiyle evleneceğinden korkuyor, bu çok doğal
Evet nafaka tazminat ve Başkasın dan çıkan çocuk bide dugudeki altınlar kadının oluyor
Değil , parasızlar korkar evlenmekten.
Evlilikten korkuyorum çünkü işim gücüm yok
Bence doğal bir şeydir
Günümüzde gayet normal
Evlilik zor is normalsin haklisin
Bu devirde, haklısın
Çok doğal bence
Değil
Çok haklısın
En İyi Görüş