Güncellemeler
1 ay
geçen sene kış daha geç gelmişti
Güncellemeler
1 ay
hadi toplanalım, fırında pizza yapalım, bir de şampanya açalım😍😀 bir gececi olarak gece bana daha yaşanılır mode gibi geliyor da 💃🍕🥂
acıktım ama uyumam lazm. erkenciyiz yarn.. Sizden ne haber?
Aralık aşkına ❄️☃️🎄🍸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Sakaryadan selamlar hava serin ve 1 buçuk saat önce browni yemenin pişmanlığı ile sesleniyorum 😂
hehe neden piiman oldun. 😀 canım çekti
Kanka çok tatlı geldi ya 😂 eee sözüm olsun sana hatta varsa etrafında açık tatlıci sipariş verelim sana 😂
hah sağolsın ya, çok iyiisin :) . uyumam gerekmese bir şey bulurdm gerçi de,
Sabah iş mi var😂 sözüm olsun o zaman istediğin zaman hatırlat 😂
Vay uyumam gerek deyip soruyu mu güncellemek 😂
o yüzden yemem bir şey ama modem tma partilik şu an 😂😎
Modem mi modun mu 😂
artk klavye hatalarnı görmezden gelecek kadar alışmadnz mı ya 😂
Sana henüz alışamadım 😂
Ee o zaman pizzalar senden şarapla tatlı benden 😂
vayy cömertsin, buna varım 😀
Yani ülke ekonomisi el verdikçe cömertim 😂
O zaman bir plan yapmamız gerek 😂
kalkın kalkın gelin, ben tam modumdayken parti yapalım🙂
Gelin yerine yer gel dersen fazlası ile cömert olabilirim sen pizzayı hazırlamaya başla ben şarap ve tatlıyı ayarlayıp gelirim 😂
ben parti kafasındayım, sen romantik mode on mu 😀
2 kişilik partileme olabilri ya da bir 2 kişi daha ekleyebiliriz 😂
Ee kayboldun sen partilemeye geçtin mi 😂
Benim de uyumam lazım sabah erken kalkıcam şimdi uyuyayım hatta sen de uyu açlığın geçer yeme bu saatte
Sahte kişilere paylaşacak inanacak yanında olacak güvenecek değilim aralıkta başka insanlara yer veriyorum artık yeni sayfama acıyorum
kimler üzdü seni öyle 😂
Hıcc kimse üzgün biri değilim biri var sadece asla inanmıycam ona guvenmiycem sevmiycem nefretle bakicam programla
Oynuyor cok kızıyorum cok uzuluyorum oturup aglıycam neredeyse ey allahım yazık oynuyor kafasına göre aklın sıra beni kandırıyor bilmiyorki kendine yapıyor oyuzden çoluk çocuklarla hiçbir iş olmaz yalan söylemek çok basit o yüzden basit insanlarlada yürünmez güvenilmez ego insanı başını belaya sokar ilaçda dengesini bozarda bozar neyse bana musade ,,
Evet İstanbul yağmur, soğuk fena şu an. Neyse ki oturduğum çay bahçesinde soba var
aa yağmur da mu var. bakmadım dışarıya. vayy bu saatte dışarda olmak da güzeldir
Bizim burada var ☺️
nere ora
Esenler
Yataktayim ev buz gibi
petekleri açmadn mı
Yok ki doğalgaz
neden ki
Cektireemedim daha
hangi şehir peki
Secret
İstanbul dışıysa merak etmyorm aslnda 😂
valla konya yaz gibi
hadi ya. kaç derece
hava durumuna bak netten
kombi ile pazarlık aşamasındayım (:
işin zor 😀
ikna ettim gibi ama bakalım ne olacak sonumuz (:
bozuk mu
evet 2 gündür sorun çıkarıyor hayır önceleri tv bozuldugunda bir tokat ile düzeltme imkanı oluyordu ama kombi şiddetten hoşlanmıyor sanırım (:
öff o zaman sorun. kombi sorun. eski evim de kombiliydi. sık bozulurdu. düzeltmeye gelenler ücret alır ama beş ay sonra yine bozulur.
kendisi saolsun ilk defa bozuluyor fakat bu durumun bir davranış egilimi haline gelmesinden korkuyorum (:
güzel sözler söyle ona, ikna et. bir halkı, kendisine oy vermek için ikna etmeye çalışan başkan adayı gibi 😀
bir kadını ikna etmek konusunda üzerime tanımam fakat daha önce bir kombi ile bu derece bir ilişkim olmadı (:
kadını ikna eden, kombiyi haydi haydi eder😂
ilk defa kendimi yetersiz hissediyorum (:
Hava soguk degil yagmurlu
soğuk ya
Disardayim ben soguk degil Bana
enteresan
Pencereden başı mı uzattım da biraz sogukmuş 😂
haha ben ne diyorummm 😂
Sen hak konusuyorsun da Ben Kapidan disariya cikmadigim icin cok fark etmedim yanan sobanin basinda acik pencereden soguk gelmeyince soguk degil saniyorum disari basimi uzatinca hissettim
sen, ben üşümüyorum deyince seni şey olarak hayal ettim 😂 bu saatte dışardasn, yağmurun altında yazlık tişörtte filan taklyorsn😎
Pizza ve sampanya ikilisi nasil olur hic bilmiyorum yasamadigim konular
süper olur emin ol 😍
3min olmam icin yasamam lazim Sen eminsin yasamissin
Bende acıktım hatun, börek yap da göndersene
evde böreklik malzeme yok. sen al birlikte yapalm, ben daha çok yerim😂
Oldu canım :D
noldu beğenmedn mi 😂
Sen yapsaydın beğenirdim :D beni uğraştırma
lor al, lavaş al sigara yapalık 😍
Canım ıspanaklı çekiyor valla
ıspanak alacan tmeizleyecen sonra ben yaparm 😀
Ispanağı temizlesem sana gerek kalmaz ben de yaparım 😅