Kuzenim harçlığım fazla diye sürekli laf çarpıyor, ne yapmalıyım?

Kuzenim marmara diyetisyenlik bende koç endüstri okuyorum. Kuzenim kyk da ben de 1+1geniş bir evde tek kalıyorum. Ailem açık konuşmak gerekirse aylık yaklaşık olarak 8-9bin tl gönderiyor. Ev kiramı da doğalgaz, elektrik paramı da ailem ödüyor. Kuzenime de ailesi yaklaşık 3 gönderiyor diye biliyorum bana kuzenim öyle demişti. Kuzenimle zıt karakterli insanlarız. Genelde beraber vakit geçirmeye çalışıyorum ama hep para konusunu açıyor ve bunu sen ısmarlıyormuşsun filan diyor. Sonra senin ailen sana fazla gönderiyor tabi alırsın falan filan. Hep aldığım harçlığım hakkında konuşuyor ve laf sokmaya çalışıyor. Geçen kış arkadaşlarımla sırbistana kayağa gittim 4 günlüğüne kuzenime söyledim o da yok ya siz gidin be. Gelmeyeceğim sevmiyorum dedi. Geçen hafta da bana sırf siz sırbistana gittiğiniz için ben gelemedim dedi çok pahalıydı filan dedi. Eğer bu yüzden olsaydı şehir içinde bir yer ayarlardım dedim bana sanmazdım filan dedi. Neden böyle yapıyor? Hep yurt dışına çıktığımda bana gene bozuluyor. Surat yapıyor neden? Yengem de böyle… geçen sene milanoya 3 erkek arkadaşımla beraber 1 haftalığına gittim. Oradan başka ülkelere de geçtik. Foto paylaştığımda asla beğenmiyor ama türkiye de foto paylaştığımda anında beğeniyor. Sinir ediyor ne yapmam lazım?

Kuzenim harçlığım fazla diye sürekli laf çarpıyor, ne yapmalıyım?