Özellikle Din ve Siyaset konusunda..
Karşınızda hem çok sevdiğiniz hemde karşıt düşüncede olduğunuz insanlar var diyelim
Özellikle Din ve Siyaset konusunda..
Karşınızda hem çok sevdiğiniz hemde karşıt düşüncede olduğunuz insanlar var diyelim
İfade etme gereği duymuyorum. Çünkü inancı ya da siyasi görüşü beni ilgilendirmez. Türkiye gibi üçüncü sınıf ülkelerin demokratik bir ortamı olmadığı için kendi fikrini özgürce ifade etme şansın hiç yoktur. Kaldı ki bu tür görüşler ayrıştırıcı özelliğe sahiptir. Kutuplaştırır. Ben kendi fikrime karşı bir şey söylesene bile "Aynen, aynen" diyip ondan yana taraf tutmaya devam ediyorum. Yani bir nevi politik doğruculuk oynamaya devam ediyorum.
katılmadığım fikirleri belirtmiyorum çünkü karşıdaki kişi ne olursa olsun anlamayacak o bana laf söyleyecek ben ona falan uzayacak, gözümü başka bir yere sabitleyip başka bir şey düşünüyor gibi yapıyorum
Cevap
14Cevap
Evet ifade edebiliyorum
Ortamda 5 vakit namaz kılan da var zina eden de alkolik ortmci olanda bizim ortamda kimse sallamiyor. sadece arkadaşım beni namaza çekmeye çalışıyo o kadar sjsjsjs
İnsanları doğrultmaya çalışmak en büyük hatalardan biridir, bırak isteyen istediği kadar bükülsün, o zaman senden mutlusu yok
Direkt söylerim ama bu aralar takmıyorum tartışmaya girince yıkıcıyım çünkü
En güzel cevap gülüp gecmek bunu yapqbildiğinde rahatladiğini hissediyosun
Değişiklik gösteriyor bazen ama çoğunlukla rahatım.
evet aşağılayıcı bir tavırla yaparım konu kapanır genelde
Polemiğe girmeyi sevmiyorum. Stres geçiriyorum
Fikirlerim ve düşüncelerim aykırıdır. Kimse sevmez ve desteklemiyor
Sıkıntı yok herkesle aynı düşüncede olunacak diye bir şart yok sonucta
Despot biri olduğum için belirtirim, gerekse uzatırım NO PROBLEMA
çok ifade edemem
Babamın yanında ise zor adam arızanın teki
özellikle muhalefet olmayı seviyorum
Hayır bence kimse edemez
Ederim.
aklıma geleni söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?