Aile & Toplum 2 ay Bugünkü bilginle 2000 yıl önce yaşasan neler yapardın? DaddyShark Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bugünkü bilginle 2000 yıl önce yaşasan neler yapardın? Bugünkü bilginle 2000 yıl önce yaşasan neler yapardın? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tost-Mühendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eig 100% 2 ay Bitcoin ilk çıktığında bir sürü alır 60 bin dolar olduğunda hepsini satardım 😃 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 35 , eig 49% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,3b görüş paylaştı. Hic bi halt edemezdim sanırım Tuşlu telefon görmüş z kuşağı gibi apışıp kalırdım 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 34 , eig 57% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b görüş paylaştı. Hipergamiyi tüm erkeklere anlatır bütün erkekleri Black Pillci yapardım. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 28,9b görüş paylaştı. İnsanlara hükmederdim. 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b görüş paylaştı. İntihar falan ederdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Bitcoin ilk çıktığında bir sürü alır 60 bin dolar olduğunda hepsini satardım 😃
Hic bi halt edemezdim sanırım
Tuşlu telefon görmüş z kuşağı gibi apışıp kalırdım 🤣🤣🤣
Hipergamiyi tüm erkeklere anlatır bütün erkekleri Black Pillci yapardım.
şu an uygarlık bayaaa ilerlermiş olurdu sayemde 😁
İnsanlara hükmederdim.
İntihar falan ederdim
İntihar ederdim