Takıntı falan değil kardeşim. Bu senin için nasıl önemsizse başkaları için de önemlidir yani herkesin görüşü, isteği farklıdır bunun da psikolojilik bir olayı yok.
Felsefesel bir durum bu eğer Felsefe de etik kavramı üzerine araştırmalar yaparsan aradaki farkı daha net anlarsın.
bence takıntı. kadının geçmişini önemsese erkekler sevgilisi olmuş kadını da evlilik konusunda elemeleri lazım. kadın 3 erkekle sevgili oldum diyince elemiyorsun, vajinal birliktelik yaşadım diyince eliyorsun. geçmişine değil zarına takıntılısın. o zaman seviglim oldu daha önce diyenleir de direkt eleyin biz de zar takıntısı olmadığına ikna olalım
Ben kendi fikrimi söylemedim yalnız aynı zamanda söylediğin şeylerde senin kişisel görüşlerinden öte değil yani bir tanı bilimsel argümanlarla konulur, fikirlerle değil.
sadece vajinal birliktelik yaşayıp yaşamamasına göre "eş" seçimi yapıyorsan zara karşı bir takıntın vardır diyorum klinik tanıdan da ziyade. bi erkek der ki kadının geçmişi önemlidir geçmişinde başka erkek olan birini istemiyorum der daha önce sevgili yapmamış kadını seçer o zaman tamam derim geçmişine önem veriyorsun zara değil. anal yaptın mı diye irdeleyen neden yok? bakire olup olmadığını soruyorsunuz çünkü önemsiyorsunuz. analı sormamanız anal yapsa kabulünüz olduğu için mi? asla mantığa sığmıyor
Kardeşim sen hiç bakirelik kavramının tanımına baktın mı eğer bakmadıysan destan gibi yazılar yazmadan önce bence bir oku bakalım ne anlama geliyormuş.
Böyle evlenen erkek hangi ütopik dünyada var bilmiyorum ama ilginç bir yermiş çünkü belirli konularda takıntısı olan insan her şeyiyle araştırıyor, senin dediğin tarzda diyalog kurmuyor.
Şimdi kendi fikrimi söyleyeyim. Vajinal ilişki yaşayıp bunu gizlemeyen kadın her şeyi yapıp da hiçbir şeyi yapmadım diyen de zaten 100 kat daha değerlidir. Şu var ki bir erkek hiçbir şey yaşamayan birisini istiyorum dedi diye takıntılı, sorunlu birisi de olmuyor yani insanların belirli istekleri olduğunu kabullenmek lazım.
ben buna bir sorun demedim zaten. sadece geçmişini önemsiyorum diyip günün sonunda tek önem verilen şeyin kızlık zarına düşmesine sinir oluyorum. kız 4 sevgili yapmış hepsiyle ön sevişme var ama diğeri 1 kişiyle yatmış hayatında "patlak" diye ona deniliyor, diğerine değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
300 sene sonra olabilir. Sonuçta herkesin beklentisi, kişisel görüşü farklıdır ve 300 yıla robotlar insanların yerini alırsa belki biter.
300 sene iyimiş
Aynen.
belki bu bi takıntıdır toplumda olan ve psikiyatride zar takıntısı tedavisi şeklinde topluma hizmet verilebilir 300 değil 150 olur
Takıntı falan değil kardeşim.
Bu senin için nasıl önemsizse başkaları için de önemlidir yani herkesin görüşü, isteği farklıdır bunun da psikolojilik bir olayı yok.
Felsefesel bir durum bu eğer Felsefe de etik kavramı üzerine araştırmalar yaparsan aradaki farkı daha net anlarsın.
bence takıntı. kadının geçmişini önemsese erkekler sevgilisi olmuş kadını da evlilik konusunda elemeleri lazım. kadın 3 erkekle sevgili oldum diyince elemiyorsun, vajinal birliktelik yaşadım diyince eliyorsun. geçmişine değil zarına takıntılısın. o zaman seviglim oldu daha önce diyenleir de direkt eleyin biz de zar takıntısı olmadığına ikna olalım
Ben kendi fikrimi söylemedim yalnız aynı zamanda söylediğin şeylerde senin kişisel görüşlerinden öte değil yani bir tanı bilimsel argümanlarla konulur, fikirlerle değil.
sadece vajinal birliktelik yaşayıp yaşamamasına göre "eş" seçimi yapıyorsan zara karşı bir takıntın vardır diyorum klinik tanıdan da ziyade. bi erkek der ki kadının geçmişi önemlidir geçmişinde başka erkek olan birini istemiyorum der daha önce sevgili yapmamış kadını seçer o zaman tamam derim geçmişine önem veriyorsun zara değil. anal yaptın mı diye irdeleyen neden yok? bakire olup olmadığını soruyorsunuz çünkü önemsiyorsunuz. analı sormamanız anal yapsa kabulünüz olduğu için mi? asla mantığa sığmıyor
Kardeşim sen hiç bakirelik kavramının tanımına baktın mı eğer bakmadıysan destan gibi yazılar yazmadan önce bence bir oku bakalım ne anlama geliyormuş.
iyi de diyorum ki o tanımda yazana bakmıyor insanlar :D baksalar her şeyi sorgularlar zaten
Onu diyenler zaten o tanımı kastederek söylüyorlar kardeş yani ısrarla bunu anlamamakta diretiyorsun.
o sırada erkekler: hmmm 5 tane erkek arkadaşın oldu peki seks yaptın mı daha önce
kadın: yok seks yapmadım
erkek: evlenelim
benim demek istediğim bu
Böyle evlenen erkek hangi ütopik dünyada var bilmiyorum ama ilginç bir yermiş çünkü belirli konularda takıntısı olan insan her şeyiyle araştırıyor, senin dediğin tarzda diyalog kurmuyor.
özet geçtim. kızlar bile kendi arasında ne yapıyorsanız yapın ama içinize almayın yoksa evlenemezsiniz modunda. o kadar saçma ki
Şimdi kendi fikrimi söyleyeyim.
Vajinal ilişki yaşayıp bunu gizlemeyen kadın her şeyi yapıp da hiçbir şeyi yapmadım diyen de zaten 100 kat daha değerlidir.
Şu var ki bir erkek hiçbir şey yaşamayan birisini istiyorum dedi diye takıntılı, sorunlu birisi de olmuyor yani insanların belirli istekleri olduğunu kabullenmek lazım.
ben buna bir sorun demedim zaten. sadece geçmişini önemsiyorum diyip günün sonunda tek önem verilen şeyin kızlık zarına düşmesine sinir oluyorum. kız 4 sevgili yapmış hepsiyle ön sevişme var ama diğeri 1 kişiyle yatmış hayatında "patlak" diye ona deniliyor, diğerine değil.
Onem veren kalmadi ki kanka. Dogu tarafinda belki vardir. Ama genel manada yok benceee
her ne kadar önem vermiyoruz deseler de konu evliliğe gelince çok önemsiyor herkes
Yok be. Oyleleri iki yuzlu insanlar. Sen duzgun insanlarla karsilaşmamissin.
seneye 3. ayın ortaları gibi biter
Biz önem vermiyoruz, siz dert ediyorsunuz :D
yoo evlenilmemekle tehdit alan kadın çok
Tehdit edenle evlenmek isteyen kadın da bence normal değil :D
2050 gibi bitmiş olur mu bu muhabbet yoksa bi 100-200 yıll daha bulur mu
niye bitsin ki bu kişisel görüş