korku olmasa hayvanlar birbirinden kacmazdi mesela. Bu da çoğu türün yok olmasına sebep olabilirdi. Her şey bı düzen içinde yaratılmış. İçgüdüsel olarak yani.
Yok söyleyemem 😂 2 ay sıkarız dişimizi alışveriş yapmayız. Pazar parasını babam mecbur verir zaten. Maaş kartı da bende faturalar çıkınca 3buçuk falan kalır zaten olduğu gibi yatırırım karta kapanır borç heralde 😁
Bilmiyorum genel olarak korkuyorum babamdan 😂 8 bin dedim "8bin kaldıysa iyi, ben daha fazla bekliyordum" dedi. Nerden atsam kendimi diye düşünüyorum 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
kanka korkular olmasa zaten insan oğlu her boku yapardı korku iyidir
O da doğru 😁
korku olmasa hayvanlar birbirinden kacmazdi mesela. Bu da çoğu türün yok olmasına sebep olabilirdi. Her şey bı düzen içinde yaratılmış. İçgüdüsel olarak yani.
Evet ama anlamsız korkularımız da var 😁
korkmazsan korkusuz olursun :D
Evet de korkmamak insanın kendi elinde midir? Kartın borcu geldi babama söylemeye korkuyorum mesela kızacak diye. Parası da yok değil ki😂😂
o zaman ödesin :D
Param yok diyecek ama 😁 ödemeye ödemeye biriktirdi geçen ay da tamamını kapatmamıştık. Şimdi geldi 11 bin. 😁
korkunun ecele faydası yok :D
11 diyemem zaten de 8bin diyeceğim ona bile korkuyorum 😂😂
farkı senin ödeme durumun var mı?
Daha önce çalışıp biriktirdiğim bir miktar param var lakin lazım olacak bana evlenirken. Babamın eli cebine gitmez. 😁
o zaman 11 bini tam söyle :D
Yok söyleyemem 😂 2 ay sıkarız dişimizi alışveriş yapmayız. Pazar parasını babam mecbur verir zaten. Maaş kartı da bende faturalar çıkınca 3buçuk falan kalır zaten olduğu gibi yatırırım karta kapanır borç heralde 😁
peki o zaman sorun yok
Borç bir şekilde kapanır da söylemek sıkıntı. Duyacağım laflardan korkuyorum 😁
o zaman sende abartma :D
Ben mi abartıyorum? 😁😁
abartmışsın ki bir sürü borç birikmiş :D
Ben kendime harcamıyorum ki eve harcıyorum. Tatil falan yapmıştık karttan geçmiştik hep onlar yani 😁
o zaman sen neden tırsıyorsun borç sadece seninmiş gibi :D
Bilmiyorum genel olarak korkuyorum babamdan 😂 8 bin dedim "8bin kaldıysa iyi, ben daha fazla bekliyordum" dedi. Nerden atsam kendimi diye düşünüyorum 😂
ben sana dedim tamamını söyle diye desen hiç bişey olmayacaktı şimdi farkederse kalanı senden bilecek
Fark etmesine imkan yokta boşuna sıkıntıya girdim. Korku böyle bir şey işte 😁
dinleseydin beni gerek kalmazdı dedim ben sana ;)
Keşke dinleseymişim😁
iftira çok kötü
İftira ne alaka 😁
korku yaratmazmı
Yani evet yaratır tabi 😁
Hormonlardan.
Korku hormonu da mı var? 😁
Direkt korku hormonu yok. Korkuyu tetikleyen durum bir salgı, o salgı korkuyu tetikler, korku da adrenalini.
Kurtuluş yok mu? 😁
Vardır belki, bilmiyorum.
Korkum yok asla tr değilim çünkü
korkun ne
?
evlenememek mi?
Unutursun diye çok korkuyorum
Benim yok
Her insanın korkuları vardır.