Türkiyedeki insanlar neden bukadar agresiv ve depresiv hayatlarini yasiolar. Halbuki herkes gezebiliyor disarda keyif yapabilior. Aceba gelismemislik mi?
Ekonomi olamaz, hep vardi bu problem
Türkiyedeki insanlar neden bukadar agresiv ve depresiv hayatlarini yasiolar. Halbuki herkes gezebiliyor disarda keyif yapabilior. Aceba gelismemislik mi?
Ekonomi olamaz, hep vardi bu problem
Bak ben ekonomi yüzünden Almanya'ya yerleştim Türkiyede şu an herkes mutsuz bunun içinde ekonomi var cahil insanlar var yolsuzluklar var kızların kriterleri aşırı yüksek sokakta kızlar her an taciz edilebilir erkekler de her an tacizci ilan edilip öldürülebilir 10 milyon arap var hepsi potansiyel katil potansiyel tecavüzcü kötü yönetim var aile baskısı var para yok iş yok eğitim yok eğitim alsan iş yok almasan açsın öyle jobcenter falan yok kısacası türkiye açlık oyunları
Cevap
5Cevap
Turk milleti artik ne istedigini daha bilmiyor ve resmen herkes kabuguna cekilmis gibi. yurt disini kurtulus saniyolar orada turkler uygulanan baskidan bi haberler toz pembe goruyolar herseyi.
aynenn👏🏻👏🏻👏🏻
1. her zaman böyle degildi (2014-2017 arası Türkiye'de hükümet ekonomiyi çok iyi yönetti KBMG 30.000 doların üstüne çıktı)
2. gurbetçiler gelip aç kirasını ödeyememiş adama ekonomi iyi ya derse gerginlikte olur dayakta
Söylediğin yıl aralığında ekonomi gayet kötüydü yolsuzluklar ayyuka çıkmıştı :d 2005-2008 desen neyse de bu ne
Eleştiriye tahammül yok. Neden yok, çünkü kötü niyetli bir zihniyet her yeri ele geçirmiş, bize alan bırakmıyor. Bencillik artmış
katiliyorum
maneviyat öldü bizde ondan hep bu mutsuzluk
her şey ekonomi maalesef
Dışarda kim keyif yapıp geziyor göster bi hele?
hayır. ekonmi
Gurbetçi misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?