Akşam et yemişler bana 2 parça kalmış birni yedim dedim ki birini de kedilere vereyim. Kavga etti ağza gelmedik küfürler hakaretler. Sonra yetim diye dolaba koydum öğlen aldım yedim yerinde göremeyince başladi anira anira sövmeye. Kedilere mi verdin yine zıkkım ye kedilerin batsın g.. ber içine kanser olsun diye. Delirtti lan ben yedim hem kedilere versem noluyor ki vicdansiz cimri. Bu karı bu yaşına kadar hep cimriydi ne kadwr cimri olursa olsun hep süründü eline para geçmedi geçen de geldiği gbi gitti hayatta böyle değil mi ne kadar elin açık olursa verirsen o kadar alırsın. Cimriligi yüzünden Allah ona vermiyorum diyorum anlamıyor. Sana ne vermis okulu bitirdin bir bok olamadın diyor nefret ettim bu insandan. Beni de yük görüyor. Az ye çok yeme evi tükettin pis boğaz diyor. Halbuki ben 40 kiloyum o 85. Kim bok boğaz belli. Ne yapcam bu vicdansizla ben. İş bulamıyorum canıma tak etti.
1 ay
Anam çok vicdansız değil mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Cömert olursan sana geri döneceğinin garantisi yok
Sadece vicdanını tatmin edersin
Ve cömertlik geri dönüşü düşünülerek yapılan bir eylem degildir
Hayır alma verme dengesi var hayatta. Ben defalarca şahit oldum tecrübe de ettim. Herkese eli açık olan 2 arkadaşım da zengin oldu. Cimri olanlar hala sürünüyor
Cimri olup zengin olanlarida ben oldum nasıl olucak
HEMDE ne vicdansız anayın yaptığını gavur yapmaz varya
benim kaynanam da oyle bacim fakire yemek almistim alma alma bir suru para gider demisti oyle cimri bir kadindir ama bak Allah'da ona vermiyor Allah cimrileri sevmez
Sende eve alınan kendi paranla olmayan yiyecekleri verme, kendi paranla bsyler alıp ver. markete alısverise gittiğinde bsyler alıp kedilere verebilirsin
Kendi payımdan verdim hem kediye vermesem de yine benim boğazıma girecek ona giren bişey yok. Versem fakir mu düşecekti bir etle de zenginleşti mi. Sizin gibi merhametsiz caniler sürünmeye mahkum her şey mustehak size
Benim param yok paraaa. Evdekilerden verince noluyo Allah Allah yaa bu insanlar ne ara sıyırdı bu kadar
Merhametsiz dediğin annen seni düsünüp sana da et ayırmıs, kızını düsünmek merhametsizlik mi? Sen ne kadar sevsende annenin kedileri sevmemesi suc degil. Para dediğin kac lira yaa altı üstü dilimlenmis salam alıcaksın. ben her markete gittiğimde alıp kedilere veriyorum benim annemde kedileri sevmez ama ben anneme cani merhametsiz asla demem
Ya sen bilip bilmeden konuşma annem merhametsiz çünkü benim yediklerim bile gözüne batıyor sen detayı iyi okumamissin. Ben o bir parça eti yemesem olmezdim yanında pilav da vardı duymasam artmazdi ve o kadın kendi yiyemedjhi için delirdi baktı bulamadı sinirlendi. Ana değil psikopat
Anam evden kovuyor beni? ↗
Senin ailenle ilgili annenle ilgili sorunu havyanları kullanrak dillendirmen dogru degil, yeni sorun gayet acık olmus ama senin aile sorunun beni ilgilendirmez
Seni ilgilendirmez ise yorum da yazma. Gizlenerek kaçmayı biliyon
Ben gizli degildim, sen insanlar kafayı sıyırdı diyip bana sarmaya baslayınca konusmak istemediğim icin sonradan gizlendim. Asıl gizli olan bastan beri sensin ve diger soruyuda gizliden soran yine sensin. Ben sadece maddi durumu iyi olmayanların kedileri etle beslemesine karsıyım
Sen elinde olsin olmasın hayvanlara yardım edersen Allah da sana bol bol verir. Bilmiyorsan öğren. Bu kafayla senden bi halt olmaz cimriligi devam et sen. hayatında bilemediğin farkında olmadığın değerli bir bilgi sunuyorum herkese nasip olmaz bu. Nankör. Muhatap olmak istemiyorsan bildirimleri kapat yazma uza ne yazıp duruyom daha
Ben haftada bir market alısverisi yaparım marketin yanında 2 tane de kedi var. Bende her alısveriste onlara dilimlenmis salam alıp kendi ellerimle besler eve öyle giderim. Sadece hayvanları sevdiğim icin böyle bsy yaparım. Allah bana bol bol, daha cok para versin gibi bi beklenti icinde degilim. Benim bildiğim Allah alın teriyle calısana verir, ac kalıp bogazındaki lokmayı kedilerle paylasırsan Allah daha cok verir diye bsy duymadım
Ya he he çok bilmiş. Seninle tartısmicam bu konuyu. Ara sıra evden de bişey verilebilir. Daha bunu idrak edemeyip eleştiren biriyle ne konuşulabilir. Sen git marketren aldığın salamlarla besle kedileri. Evden verme aman fakirlesirsin
Sen er kaç para biliyon mu kadın haklı
Kendi payımdan verdim hem kediye vermesem de yine benim boğazıma girecek ona giren bişey yok. Versem fakir mu düşecekti bir etle de zenginleşti mi. Sizin gibi merhametsiz caniler sürünmeye mahkum her şey mustehak size
Umarım anan bir daha et vermez sana. Senin payin kadar az alsın , en azindan parasi cebinde kalır
Umarım bir ete muhtac olursun. Senin gibi caniler o kadar hayvan katliamı yapıyor olseniz keşke. Sen git kıllı ammlardan bit ayıkla ona yararsin
Ben etimin kıymetini biliyorum asla kediye köpeğe verip israf etmiuorum. Sen kal muhtaç.
Kedi köpeğin bokunu ye mk amm delisi seni. Kedi köpek de senin verexegin ete kalmıştı aç köpek dicem de köpeklere hakaret etmiş olmayım. Allah öyle alır ki elinden aç gözlü bağırsak artığı seni. Yeryüzünde fazlaliksin
Keş slk. Anan senin ağzına sicmakta haklı.
Anam senin de ağzına pütür pötur ishallesin amm yarmasj kes sesini ne çene var ceneini sikrim beyinsizi. Anama kiziyordum onda daha beterleri varmış baksana anası dogurmamis sicmiş. Yazma buranın IQ seviyesini düşürme daha fazla uza
Bence senin ağzına etsin nasıl. olsa açsın
değişmeyecek insanlar maalesef uzuldum