Bazı insanlara inanabiliyor musunuz?

Bazı insanlara gerçekten inanamıyorum az önce arapça mezunu olduğunu iddia eden bir arkadaşa kuran-i kerim ayetini kanıtlamaya çalışıyorum diyorum ki kuranda bu ayet var yok diyor sen değiştirdin yok öyle bir ayet üstelik bana dinden çıktın diyor en sonunda üşenmedim evdeki kuran-i kerimi resim attım ayeti çektim yok arkadaş neymiş diyanet baskısıymış inanmıyormuş herhalde hz osman döneminden kalma kur-an i kerimden kanıt istiyor hanım efendi
Diyorum ki buruc demek burçlar demek kuranda da buruc kelimesinin yanında parantez açmış burçlar diye belirtmiş ama yok hanfendi ne ayetin öyle olduğuna inanıyor ne de burucun burç demek olduğuna Hey Allahım başka kuran-i kerim var da biz mi bilmiyoruz?

(Resmi aceleyle çektim bulanık çıktı ama okunuyor pardon yine de idare edin)

Evet bu soruda anlatmak istediğim KS de insanlar bazen insanın kafasını duvarda parçalaması için diretiyor ama siz benim gibi takıntılı olmayın umursamayın engel atın geçin

Yani bu soruyu sorma amacım da bir de siz bakın ben mi yanlış görüyorum buruc suresi ilk ayette yemin olsun buruc (burçlar) sahibi göğe yazmıyor mu? Anlamı bu değil mi yoksa bende mi sorun var?
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz gergin oldu soru ama soruyu sorma amacım bir de siz bakın ilk ayette yemin olsun buruc burç sahibi göklere yazmıyor mu yaa
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir de komik olanı ona soruyorum tamam diyorum buruc burç demek değilse ne bir de sen kanıt at diyorum bye daha yazma diyip sıvışıyor işte türkiye böyle sözde arapça okuyan alim olanların yüzünden dinen çöküyor