Bazı sorunları çözme yardım eder misiniz?

Benim baya yakın bir arkadaşım var sonra o başka bir kızla tanıştı ardından bana haber vermeden bir yerlere gitmeye başladılar, bana haber vermeden gittiler hep bazen haber veriyorlardı bende ilk başta haber vermedikleri için gitmiyordum, sonra arkadaşımla konuştum işte bana ben seni tabiki daha çok seviyorum dedi ama durmadan beni bırakıp gittiğini söyleyince de unuttuğunu fark etmediğini söyledi sonra onun yakin olduğu kızın morali bozulmuş diye beni bırakıp onun yanına gitti halbuki benimde kalbim kırıktı hep bu böyle ilerledi şimdi onun yakın olduğu kız soğuk yapmaya başladı arkasından konuştuğu kişilerle konuşmaya başladı sonra bu arkadaşımin başka bir arkadaşı daha vardı şimdide benimlede birlikte onunlada takılıyor ama bilmiyorum ona bir daha güvenmek istemiyorum hemde hiç istemiyorum ( tabiki bahsettiğim arkadaşım diğer kızlada yakınken bana ilgi gösteriyordu o kadar da değil yani yine bana da yakındı ama kalbimi kıracak birsuru davranistada bulundu) sizce ne yapmalıyım son zamanlarda zaten ona pek güvenmiyorum o kadar da yanına gitmiyorum fikir verir misiniz dertleşelim

Bazı sorunları çözme yardım eder misiniz?