Aile & Toplum 2 ay Sizden sadece iki yaş küçük birinin size abi - abla demesini ister miydiniz? ahududulu_muhallebi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben istemezdim Sizden sadece iki yaş küçük birinin size abi - abla demesini ister miydiniz? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 28,3b görüş paylaştı. İstemezdim ama fark etmez nasıl rahat ediyorsa 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 34% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,2b görüş paylaştı. Fark etmez bana nasıl rahat ediyorsa kişi öyle seslenebilir 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 99% 2 ay benden 2 yaş küçükler genelde benden 5 6 yaş küçük oldugunu sandığı için abi diyo.( 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,4b görüş paylaştı. Hayır istemezdim 0 0 Yorumla
Minass1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 33% 2 ay Aile & Toplum konusunda 330 görüş paylaştı. Genel anlamda abla denmesi hoşuma gitmiyor 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 33 , eig 33% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,8b görüş paylaştı. Sıkıntı yok istediğini diyebilir 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 54 2 ay Aile & Toplum konusunda 10,1b görüş paylaştı. Hayır.. Adım var benim. 1 0 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 320 görüş paylaştı. kendisi bilir 0 0 Yorumla
cadıavlayan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 88% 2 ay Aile & Toplum konusunda 331 görüş paylaştı. Abla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
İstemezdim ama fark etmez nasıl rahat ediyorsa
Fark etmez bana nasıl rahat ediyorsa kişi öyle seslenebilir
benden 2 yaş küçükler genelde benden 5 6 yaş küçük oldugunu sandığı için abi diyo.(
Nasil istiyorsa oyle desin
Takılmam nasıl istiyorsa
Hayır istemezdim
Genel anlamda abla denmesi hoşuma gitmiyor
Sıkıntı yok istediğini diyebilir
Derse eğer pek sorun etmem.
Hayır.. Adım var benim.
Hayır tâbi ki istemezdim
kendisi bilir
Bende istemezdim
Abla
Kompleks