Şu an acil dertleşmem lazım bir sorun var birşnden fikşr almam lazım lütfen cidden dertleşip fikşr vericek olanlar yorum yapsın tanışma amaçlı ya da dalga amaçlı yazanlar yazmasın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayırdır inşallah derdin sıkıntın nedir anlat istersen
Dün ben artık çokk depresyondaydım kuzenime sığındım ona gittim anlattım ve o da yanımda durdu hep yanındayım ben seninleyim ben seni bu karanlıktan kurtarıcam dedi çokk iyi davrandı bide bugün için sözleştik onların evine gidicektim ama sabah umulmadık bişey oldu annemle amcamın evine gittik kuzenimede söyledim o da git dönünce bana anlatırsın dedi ve amcamın evindeyken halan yani kuzenimin annesi annemi aradı annemde onlara gidip döndü ya acaba bişeyler mi anlatmışlardır anneme? Eğer anlattırlarsa annem beni kötülemiştir ve direk ablamada ispyonlamıştır... eve geldiğimden beri kuzenime whatsapptan yazıyorum cvp vermiyorr
Ve benim sorunum bana annemin ve ablamların kötü davranıp dışlamaları ve şimdi kuzenim iyi niyetle halama anlatıp halamda anneme iyi niyetle kızına iyi davran kızın mutsuz falan demişse annem beni kötülemiştir ve onların benle ilgilenmelerini engellemiştir
Dinleyeni olmadığından değil anlayanı olmadığından sessizleşir insan.. insanın en iyi dostu kendisidir. boş ver at içine daha öncekiler gibi.
Yazabilirsin canm bende çok dertliyim az önce kötü şeyler öğrendim
Keske ebem olsayıd
Neydi
Buuuyrun hizmetinizdeyin
Dün ben artık çokk depresyondaydım kuzenime sığındım ona gittim anlattım ve o da yanımda durdu hep yanındayım ben seninleyim ben seni bu karanlıktan kurtarıcam dedi çokk iyi davrandı bide bugün için sözleştik onların evine gidicektim ama sabah umulmadık bişey oldu annemle amcamın evine gittik kuzenimede söyledim o da git dönünce bana anlatırsın dedi ve amcamın evindeyken halan yani kuzenimin annesi annemi aradı annemde onlara gidip döndü ya acaba bişeyler mi anlatmışlardır anneme? Eğer anlattırlarsa annem beni kötülemiştir ve direk ablamada ispyonlamıştır... eve geldiğimden beri kuzenime whatsapptan yazıyorum cvp vermiyor
Belki yoğundur o yüzden cevap veremiyordur bekle bakalım yarın olsun bı öyle anlarız hemen celallenme
Problem ne onu anlamadım?
Ama ben annemle amcamlarda otururken halam aradı annem ona gitti sonra döndü ya o arada onlar iyi niyetle anneme anlatıp nasihat ettilerse ve annem konuştuğumu öğrenirse bozar hemen
Sen annenin bilmesinden çekiniyorsun anladığım kadarıyla
Knk sana şu tavsıyeyı verim sana sakın bir daha kuzenlerine güvenipte bir şey anlatma hepsi bozuk 2 yüzlü
Bak bende bu tarz durumlar çok yaşadım en iyisi kendi derdini kendin çöz ya da bir yere yaz yırt at kağıfı
@Dramaqueen34 aynen katılıyorum bu arkadaşa buraya gel burdaki insanlarla dertles onlar en azından senin etrafındaki kişileri tanımıyor
@Dramaqueen34 ya yok öyle değil mesela halam şyi niyetle annemi nasihat etmek istemiştir kızın mutsuz onu ğzmeyin falan demiştir çünkü benim sorunum annem ve ablamlar ve kimseye onların bana yaptıkları zulümleri anlatmamı istemiyorlar ve beni kötülüyorlar her fırsatta
Bu durumda tek yapacağın şey annenlerden uzaklaşman ve hayatında odaklanman gereken ne varsa ona odaklanman senin için en önemli olan şeye. Çünkğ sen bu durumu dısarıda soyleyip yansıtsan iş annende bitiyor kü annen dediğüm dedik biriyse işin daha da zor. Oyuzden boyun eğme zılümğne annende olsa muhattap alma
var kanka dinliyom
Dün ben artık çokk depresyondaydım kuzenime sığındım ona gittim anlattım ve o da yanımda durdu hep yanındayım ben seninleyim ben seni bu karanlıktan kurtarıcam dedi çokk iyi davrandı bide bugün için sözleştik onların evine gidicektim ama sabah umulmadık bişey oldu annemle amcamın evine gittik kuzenimede söyledim o da git dönünce bana anlatırsın dedi ve amcamın evindeyken halan yani kuzenimin annesi annemi aradı annemde onlara gidip döndü ya acaba bişeyler mi anlatmışlardır anneme? Eğer anlattırlarsa annem beni kötülemiştir ve direk ablamada ispyonlamıştır... eve geldiğimden beri kuzenime whatsapptan yazıyorum cvp vermiyorr
Aşk meşk değil se olur
Nedir problem arkadaşım?
Dün ben artık çokk depresyondaydım kuzenime sığındım ona gittim anlattım ve o da yanımda durdu hep yanındayım ben seninleyim ben seni bu karanlıktan kurtarıcam dedi çokk iyi davrandı bide bugün için sözleştik onların evine gidicektim ama sabah umulmadık bişey oldu annemle amcamın evine gittik kuzenimede söyledim o da git dönünce bana anlatırsın dedi ve amcamın evindeyken halan yani kuzenimin annesi annemi aradı annemde onlara gidip döndü ya acaba bişeyler mi anlatmışlardır anneme? Eğer anlattırlarsa annem beni kötülemiştir ve direk ablamada ispyonlamıştır... eve geldiğimden beri kuzenime whatsapptan yazıyorum cvp vermiyor...
Buyur kardesim cozelim sorununu
Dün ben artık çokk depresyondaydım kuzenime sığındım ona gittim anlattım ve o da yanımda durdu hep yanındayım ben seninleyim ben seni bu karanlıktan kurtarıcam dedi çokk iyi davrandı bide bugün için sözleştik onların evine gidicektim ama sabah umulmadık bişey oldu annemle amcamın evine gittik kuzenimede söyledim o da git dönünce bana anlatırsın dedi ve amcamın evindeyken halan yani kuzenimin annesi annemi aradı annemde onlara gidip döndü ya acaba bişeyler mi anlatmışlardır anneme? Eğer anlattırlarsa annem beni kötülemiştir ve direk ablamada ispyonlamıştır... eve geldiğimden beri kuzenime whatsapptan yazıyorum cvp vermiyor..,
Bana yazmak isterseb yazabilirsin , problem yok
Dün ben artık çokk depresyondaydım kuzenime sığındım ona gittim anlattım ve o da yanımda durdu hep yanındayım ben seninleyim ben seni bu karanlıktan kurtarıcam dedi çokk iyi davrandı bide bugün için sözleştik onların evine gidicektim ama sabah umulmadık bişey oldu annemle amcamın evine gittik kuzenimede söyledim o da git dönünce bana anlatırsın dedi ve amcamın evindeyken halan yani kuzenimin annesi annemi aradı annemde onlara gidip döndü ya acaba bişeyler mi anlatmışlardır anneme? Eğer anlattırlarsa annem beni kötülemiştir ve direk ablamada ispyonlamıştır... eve geldiğimden beri kuzenime whatsapptan yazıyorum cvp vermiyorrrr
E anlatsın ne var ki depresyonda olman suçmu veya kuzeninle konuşup dertleşmek istemen , ben olayın neresini kaçırdım ki
Çünkü brnim sorunum annem ve ablamlar onlar bana kötü davranıyorlar e şimdi öğrenirlerse beni kötülicekler yaptıkları zulümler açığa çıksın istemiyorlar
Annene bir ablana iki , kuzenini yarın ara sor bu olayın aslı astarı var mı diye , hemen telaşa kapılma. Ayrıca insan evladına nasıl zulmeder aklım almıyo a q
Ediyorlar kardeşim bal gibi yıllardır zulüm ve dışlanma görüyorum.. artık yıllardır sustum dün canıma tak etti kuzenime anlattım o da çokkk iyi davrandı bana sarıldı başımı okşadı göz yaşımı sildi bundan sonra ben varım sen bizim evin kızı oldun artık ben senin arkandayım dedi ve bıgün için sözleştik buluşucaktık onlara gidip yemek yicektik ama beklenmedik bir olay oldu annem amcamın kızını getirdi eve amcamın kızıda illa bize gel diye ısrar edince bende amcamın evine gitmek zorunda kaldım kuzenimede mesaj attım söyledim o da tamam oraya git dönünca bana yazarsın neler olduğunu anlatırsın dedi... bende gece 9da eve döndüm yazdım cvp vermedi yine yazdım cvp yok bende en son dedimki ya bugün annem oraya geldi kötü bişey mi oldu dedim ve hala cvp yok
Hemcinslerine yonel
Olur
Ne oldu kral
Hiç modumda değilim
Sor len tamam
Yazabilirsin
Günaydın ne oldu
Ve benim sorunum bana annemin ve ablamların kötü davranıp dışlamaları ve şimdi kuzenim iyi niyetle halama anlatıp halamda anneme iyi niyetle kızına iyi davran kızın mutsuz falan demişse annem beni kötülemiştir ve onların benle ilgilenmelerini engellemiştirrrr
Yaz bana dm den sana yardımcı olucagim. merak etme psikolojin bozulmuş düzelir canım. gunluk. haytta
Benn