Üniversitede 5 parasız, aynı zamanda 5 kuruşun hesabını yapan kuzenim şimdi evlenmiş her gün geziyor. Ne yapsam okulu mu bıraksam?

Yahu kimsenin evliligini disaridan bilemezsiniz. Kimsenin bütçesini de bilemezsiniz. Adamin durumu iyiyse kadinda harciyordur. Kocasi bu duruma bir sey demedikten sonra bize laf düşmez ki. Kendisi rahatsiz oluyorsa konuşur en son care de boşanır belki.
Daha once de soyledim. Evlilikte en mahreminizi, yataginizi bile paylasiyorsunuz para mi sıkıntı oluyor? Para paylasmayi sıkıntili bulan evlenmesin. Evlilik bir ortaklik sozlesmesidir çünkü.
Ben burada evliler ayri yataklarda yatsin desem bircok kisi beni lincler en cokta belki erkekler lincler ama olay niye maddiyata gelince gocunuyorsunuz? O kadinda o adamin temizligini, utusunu yapiyor, sic*tigi tuvaleti temizliyor. Buna niye sesiniz çıkmıyor? Tek derdiniz para mi? Kadinin bunu harcamasi mi?
Yahu evlenmek isteyen evlensin. Koca parasi da yenir kusura bakmayin. Parayi mezara götürecek halimiz yok. Adam, kadının ona sundugu hizmetten faydalaniyorsa kadinda maddiyattan elbet faydalanacak. Kadin calisiyorsa yine ayni şekilde.
Evlenmekte sunnettir zinadan korur. Boyle mevzularla evlilikten sogutmayalim bence. Kimi kariyer yapmayi tercih eder kimi evlenmeyi. Herkesin yolu farklı. Hayati farkli. Önüne cikan firsatlar farkli. Herkesi kendi penceremizden degerlendirirsek kiyaslarsak cikamayiz işin içinden. Birbirimizi bu konuda ezmeye de gerek yok.
O calismiyor evde, ben çalışıyorum falan diye dert yanmaya da gerek yok. Herkes kendi tercihlerini yaşar. Kuzenin belki o evlilikte mutlu da olabilir, sikinti da cekiyor olabilir bunu bilemeyiz ki. Annlerimizde babamizin parasini harcadi. Onlara gelince sorun yokta diger kizlarda mi sorun oluyor bu?
Görüş
19Görüş
İşte bunu görünce midem bulanıyor 5 kuruşu olmayan kızlar evlenince çatır çatır para yiyiyo tasarruf edeyim kocam nasıl kazanıyor diye düşünmüyor bu devirde çalışan kadın şart. Sende okulu bırakıp evlenirsen boşanma ihtimalini göz önünde bulundur o zaman daha çok zorluk çekersin
Senin kuzen.
Birine bağlı kalmak asalak olarak yaşamak iyi değil, o kızı aldatsa mesela eşi o kız yine terk edemez onu çünkü bütün hayatı adamın parasına endeksli.
Universiteyi bırakma kısmını anlamadım, neden öyle dedin? Kuzenin bitirmiş universiteyi galiba. Bırakıp evleneyim mi diyosun? Evlenmek istiyosan üniversite okurken de evlenebilirsin. Sanki okulu bırakan anında zengin koca buluyor asdfghj
Biz saçımızı süpürge ediyor her geçen gün değeri azalan üni diplomalarımız için valla evlenenler altın bilezikleri takıp takıştırıp geziyor
Bazı kızlar şanslı mı ne bilemedim ne okuyor ne çalışıyor bulmuş zengin kazı yolma derdin de bi elin de cımbız diğerin de ayna sabahtan akşama kadar dışarı da sürtüyor biz erkekler sürünmeye devam 😂
Koca parası yiyor adamın durumu iyiyse yer iyi olmasa yiyemez zaten
Her şeyin göründüğü kadar güzel olduğunu sanmıyorum. Bence şu anda saçmalıyorsun.
Her şey göründüğü gibi olsaydı eline aldığın deniz suyu mavi olurdu.
kocası tekmeyi vurursa iş bulabilirmi öyle gezebilirmi
Amannn boş ver kendini kimseyle kıyaslama. Hayır hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değil
Hayır okuman lazım. Her bakımdan yetersiz gördüğün bu okulu bırakmana şiddetle karşıyım 😃
Bence sen şu an biraz saçmalıyorsun zengin biriyle evleneceğinin garantisi yok sonuçta
Kredi kartına yüklenip sonrasını düşünmekte onlar için zor oluyordur
Yani bunlar dönemsel şeyler ama uzun vadede kim daha mutlu olur belli olmaz...
Kendi kazandığını harcamak kadar güzel bir şey yok 👍
Universitede hepimiz oyle degil miydik? Neden bu kiskanclik?
Başkasının esareti ve parasıyla gezmektense hem okuyup hem çalışmak daha güzel ve oz güveni yükselten bir şey bana kalırsa.
Emin ol ay sonu kredi kartlari patlayip kavga ediyolardir kocasi da suzme slk sa eger 😂yesirir icirir
Bence bırakma okulu ilerde çok pişman olursun.
En İyi Görüşler