İki saat sonra size cevap veriyor siz ne zaman yazarsiniz
2 ay
Mesajınıza iki saat sonra cevap verene kaç dk/saat sonra yazarsınız?

bu onda alışkanlık oldu ise bir daha mesaj yazmam. İşi varsa O yazsın. Ama her zaman olmayan arada bir olan bir durumsa çok önemsemem kaç dakika sonra yazdığını
Kim olursa olsun gördüğüm an cevap veririm. Sürekli olarak bilerek geç cevap veriyorsa bir süre sonra irtibatı keserim.
Aramak varken neden sürekli mesaj atılır ki?
Görüş
39Görüş
Özellikle geç yazmak gibi bir huyum yok yani karşımdaki bana geç yazdı ben de geç yazmalıyım gibi. Müsait olduğum her an gelen mesaja cevap verebilirim. O bana 2 saat sonra yazdı bende 1 saat sonra cevap vermeliyim gibi takıntılarım yok karşımdaki insan müsait olmayabilir elinde telefon mesajimi bekleyecek değil ya böyle şeylere takılmıyorum.
Gördüğümde müsaitsem görür görmez yazarım. Süren bir sohbet yoksa insanlar mesaja uygun olduğunda cevap verebilir. Eğer bi flört durumu varsa ve cevaplar çok seyrek geliyorsa kendimi kötü hissederim tabii ki. Çok da bana ölüp bitmeyen birine ona göre vakit ayırırım.
Kişiye bağlı eğer benim için önemliyse heleki böyle duygularımın olduğu bir insandan bahsediyorsak kendime engel olamam maalesef hemen yazarım ama benim için olmasa da olur bir insansın engeller geçerim zamanında insan gibi dönüş yapıyorsa yapsın yoksa gitsin başkasını bulsun.
Tam bana göre Bi soru olmuş. Mesajıma ben sabah yazıyorum o gece 12 de dönüyor 12 de yatmış oldugum için sabah bakabiliyorum sabah yazıyorum bazen öğlen 3 de felan yazıyor bazen mesaja beğeni felan atıyor yazmıyor hiç bende 1aydır yazmıyorum artık havalara bindi bu kız üniversiteye gidiyor çok yogunum diyor durmadan instağrama durum story atıyor sürekli geziyor bi eline alıpda mesaj yazamıyor
Telefon elimde oldukça ve gördükçe cevap veriyorum. Bilerek geç dönen birisi varsa zaten ona mesaj atmaya gerek yok.
Bilerek geç cevap veriyorsa nerden bilebilirz ki
Sosyal herhangi bir medyasına bakarsın. Bir şeyler paylaşmış ama yazmıyorsa bilerektir
Geç yazabilir sorun değil kesinlikle. İşi çıkmış vs olabilir. Ama eğer görüpte cevap vermiyorsa bende bir daha asla konuşmam o kişiyle, yaptığı terbiyesizliği de söylerim.
işi gücü olabilir, haklı bir mazereti olabilir, canı teelfona bakmak istememiş bile olabilir insanlık hali... takılmam
he alışkalık haline getirdi ise bir daha muhatap olmam o ayır
Mesajlara pek bakmam o yüzden bana geç yazılmasına pek garip karşılamıyorum...
Ama sevdiğim kadınsa durum farklı, gecikmenin hesabını sorarım.
Geç cevap verilmesini sevmiyorum. Hemen iletişimi keserim onunla.
Enine boyuna tartışılabilecek konu geçerli bir sebebi yoksa uzaklaşma ideal bir tercihimdir
Mantıklı ve tatmin edici Bi açıklaması yoksa engel atarım. Kimsenin kapısını da köpek değiliz.
İsterse 2 yıl sonra cevap versin anında yazarım ki erken bitsin konuşma
Yaşattığını yaşatırım genelde 😅 iş güç dışında tabi
Hemen veririm gördüğümde. Ancak bu durum sürekli tekrarlanıyor ise cevap vermem bir daha saygısızlık sonuçta.
Anında cevap veririm her mesajına, baktım anlamayan bir malsa, sana da umursamamaz davranıyorsa finalde tümden irtibatı keserim.
eğer makul bir sebebi varsa geç cevap yazmasının takılmam
ama makul nedeni yoksa bir daha yazmam olur biter
Gördüysem cevap veririm 🤔 arkadaşlarımı bekletmeyi sevmem belki bir işi çıktı da crvep veremedi o sırada
Egerki onunda oldugu bir grupumuz varsa ve onun disinda grupda bana cevap yazdiginda grupda konusuyorsak direkt yazarim ama bir arkadasimla konusuyorsam onun tanimadigi hic cevap vermem 1 2 gun sonra yazatim.
Gördüğüm her mesaja anında yazarım o benım saygınlığımdır kendımı kandırmam konuşmak istemıyor ya da karşısı bana o saygıyı göstermiyor ise konuşmayı keserim
Bilerek bende geç yazmam. Ne zaman müsaitsem o zaman yazarım
En İyi Görüş