AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İranın kardeş olduğu bir millet yok onlarda Türk boyları gibi Farslar ama fars/irani boyları afganistan tajikistan pakistanın güney batı kısımları kuzey ırak ve inanmazsınız ki Kürtlerde irani/fars boylarından sayılır
İranlılar yani Persler. Apayrı bir millet , kimseyle akraba değil. Ama Afganlar ile olabilir. Onlarda Farsça konuşuyor. İyi araştırmak gerek
Azerilerle akrabaliklari var mi
Azeriler Türk. İranlı Türkler varda. Bu dediğin apayrı
Nerden biliyorsun
Araştırdım
Tamam
Ayrıca azeriler zaten Türk. Bunu nasıl bilemezsin
Türk degiller fars asillidirlar bence
Azeriler? Fars? 🤣🤣🤣🤣
İyi araştır Türk milletlerini. İranlılar yani Persler, alakamız yok. Ve Azeriler yani Türkkler, alakası yok
Azerimisin nerden biliyorsun
Hayır. Ama etnoloji, tarih, coğrafya ve edebiyat konusunda üstüme tanımam. Araştırmalarım dağlar kadar
Azeriler fars olduklarini söylerler ama
Yanlış. Azeriler türktür. Ona bakarsan kazaklarda Rus olduklarını söyler ama onlarda Türk
Bilemem artik
iranlılar hint avrupa ulusudur bugünkü avrupa miletleriyle ingiliz ispanyol alman yunan ermeni hepsi bunların aynı ırktan gelir yamnaya kültürünün oluşturdugu ilk ırk olan proto hint avrupalılardan gelir almanında atası proto hint avrupalıdır iranlınında bilip bilmeden cahil cahil konuşmayın antroploji okuyun biraz
İran ırkı (ya da İran-Afgan ırkı) İran platosu'nda yaşayan ve fiziksel olarak benzerliğe sahip nüfusları ihtiva eden bir tarihi terimdir.[1][2][3] İran ırkı Kafkas ırkı'nın bir parçası kabul edilmiş, Nordik ırk[4] (Germen ırkı) ve Akdeniz ırkı ile ilişkilendirilmiştir.[5]
özellikle almanlarla akrabadır nazi dönemimde irana ayrı önem verildi açıp okuyun
biz Türkler beyaz ırk falan degiliz biz ural altaic bir ırkız beyaz deyince sizin aklınıza erzincan tulum peyniri gelşyorsa 18 yüzyılda kalmışsınız
Kendisiyle düşman olan bir ülke hangi milletle kardeş olabilirler kanki :)
Nasil yani
Bu cok bilmiş Arap aşığı cahil buraya da gelmiş. Cok biliyormus gibi birde yorum yapiyor. Ay cenn büyüdün de yorum mu yapiyon yerim seni bebiş
@Dengesizinsan12345 Arap aşığı olduğumu nereden biliyorsun dostum
@Dengesizinsan12345 kim ben mi
yok bana diyor
Zekikiza diyorum. Hesapta izmirli Türk. Bildiğin kripto. Turklerin arasina girmis arap emperyalisti.
@Dengesizinsan12345 Bak senin kim olduğunu anladım. Birincisi ben kuzenimle babaannem tartışmasın diye dedim ikincisi arap aşığı değilim
@Dengesizinsan12345 Ayrıca dengesiz olduğun isminden belli
Ama tarih ve din bilgim var. Sende o da yok. İran hakkinda ne biliyon da atiyon çakal.
@Dengesizinsan12345 Lan ben ironi yaptım ayrıca sensin çakal :D
İroniydi de beni neden o kadar delirttin
@Dengesizinsan12345 Niye delirdin :D
Arap emperyalizmini Turklere normal mis, laiklikmis gibi tanitmana delirdim
@Dengesizinsan12345 iran asıllimisin
@Dengesizinsan12345 he o ironi değildi zaten hatalıydım dedim ya sizce babaannemden özür dilemeyli miyim diye o yüzden fikri aldım zaten
özür de diledim zaten
Saf kan Türk um. İrana ben hiç bir zaman iran demem. İran Turklerin en eski düşmanıdır. Ve en eski medeniyettir orta Asya'da persliler derim onlara.
@Dengesizinsan12345 Ayrıca tarih hakkında bilgim olmadığını nereden biliyorsun :D
Bilgin olsa, kültürlü biri olsaydin. Bu aksam o soruyu sormazdin ve benimle o kadar inatlasmazdin.
@Dengesizinsan12345 Kültürüm var emin ol, sadece o anı yaşamalı ve görmeliydin kalp krizi geçirecekti yani o kadar sinirliydi ben de yatıştırmak istedim ama daha kötü oldu :D
Bende sinirlendim farkindamiydin. Belki iyi birisin, ama moralimi cok iyi bozdun. Ortaya konuş, sen laikligi vurgu yapip resmen arapciligi savundun.
@Dengesizinsan12345 fark ettim
biraz senin üzerine bilerek gelmiş olabilirim :D
Tamam kapatalim konuyu, ama cok üstüme geldin bil
@Dengesizinsan12345 Peki özür dilerim
Önemli değil ama ozelime kimseyi almiyorum kusuruma bakma.
@Dengesizinsan12345 peki önemli değil
İranlılar yanç persler hint avrupalı kavimlerle aynı kökten yani avrupalılarla
Pakistan
Irak ;D heralde
Irak arap cahil kızım iran hint avrupalı yani o bayıldıgın yunan italyanla aynı ırktan
Irak