Annemin bu maddi isteklerini karşılamalı mıyım?

Ailem yoksul. Ayri oturuyorum. asgariden fazla aliyorum. Tek oldugum icin, kiram da uygun, birikime yetiyor. Annem bir taksidi bitmeden baska takside giriyor, her seyi pahalilardan aliyor ve abim psikolojik problemli, hep onun istedigi seyleri aliyor. Protein tozlari sigaralar. Abim saglikliyken de oyle yapiyordu. ayip olmasin diye misafirlere evde olani degil disaridan siparis verip yemek hazirliyor. Zaten az aliyor kendini daha zora sokuyor. Bunu bana cok yansitmasindan usandim artik surekli maasimi onun hesabina atmami istiyor, taksidini daha erken odemek icin alinca kendisi de kendi maasini bana yolluyor bazen ayak yapiyor beceremiyorum olmadi diye. Bir kere yapinca hep istiyor. Bile bile olusturdugu sorunlardan siyrilmak icin cabaladigini biliyorum ama para konusunu bu kadar yansitmasindan cok sıkildim, biraz da kendi hatalari yuzunden oldu. Bana bir ped bir elbise bile almadi genc kizligimda, hep abimin istedikleri alindi, simdi yine abm yuzunden yoksul ve benim telafi etmemi bekliyor. Onun icin kredi cekmemi filan istiyor

Annemin bu maddi isteklerini karşılamalı mıyım?