Aile & Toplum 2 ay Selam alekim KS ailesi ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İyi geceler herkese Selam alekim KS ailesi ne yapıyorsunuz? Görüş Yaz 20 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KaRa-MaSKee Takip Et Bilge Yaş: 37 , eig 94% 2 ay Selamünaleyküm diye yazsan sevinirim ya da sadece Selam.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Galatasaraysevdalisi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Vizelere çalışıyordum, yatacam. Sen ne yapıyorsun? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Bende oturuyorum öyle iyi geceler sana ☺ Yorumla Galatasaraysevdalisi 2 ay Olur mu? Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Gece gece sikilmacalar ben telefona bakıyorum oda bana bakıyor 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 33 yorumu gör Soran 2 ay Hahahaha 😂 Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Sen napiyorsun jdkdkfkfk Yorumla Soran 2 ay Bende oturuyorum yayın felan yaptım kapadım burada takılıyorum Yorumla Soran 2 ay Kendi çapımda tiktokta yayın yapıyorum oyun yayını Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Hangi oyun yayını ki? Yorumla Soran 2 ay Mobilden yapıyorum pubg oynamıyorum subway surfers oynuyorum Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Bende katiliyim yayına izleyici sayın artsın Yorumla Soran 2 ay Hemen artıyor sonra hemen düşüyor yayınım 😂 Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Kaç izleyici oluyor Yorumla Soran 2 ay 3 4 kişi izliyor genelde gece yaptığım için yayın 😂 Yorumla Soran 2 ay Artık öğlen yapmaya başlayacağım yayın yapmaya Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Sen tıktık adresini ver bende takip ediyim seni Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Tek gerçek onur yazan hesap mı senin? Yorumla Litteme 2 ay Yoo değil niye sordun Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla Gncdelikanlı 2 ay @Litteme sen kimsin 😅 Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Tamam takip ettim yayın açtığında selam KS den yazacam 😅 Yorumla Soran 2 ay İzlenmelerim nasıl? Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Takipcine göre çok iyi Instagram'dan yayın aciyormusun? Yorumla Soran 2 ay Tiktok hesabımda değişiklik yaptım herkes benimle dalga geçiyor diye 🤦♀️ Yorumla Soran 2 ay Instagram'da yayın açmıyorum Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Nasıl dalga geçiyorlar neden dolayı dalga geçsinler ki? Yorumla Soran 2 ay Onurun yayınında takipçi kasıyorum ben diyorum ekrana tıklayamam oje sürdüm diye bunlarda hep beni tekrarlıyorlar bilmem dalga geçiyorlar 🤦♀️ Yorumla Litteme 2 ay Soran kardeş lütfen paylaştığım şeyi kaldırır mısın lütfen rica ediyorum Yorumla Soran 2 ay Hesabımı felan şikayet ettiler 2 3 defa uyarı verdi bende o yüzdende hesabımda değişiklik yaptım Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Öyle insanlara aldırış edecek olursan çok işin var en iyi olan şey senin yaptiklarindir Yorumla Litteme 2 ay Lütfen siler misin yorumu mu rica ediyorum Yorumla Soran 2 ay @litteme silemiyorum tek şikayet et var Yorumla Gncdelikanlı 2 ay @Litteme seň kimsin onu çözemedik 🤔🤔 Yorumla Soran 2 ay Sana istek attım özele gelirmisin Yorumla Litteme 2 ay Bunu görmek istemiyoruma basıcan lütfen siler misin Yorumla Gncdelikanlı 2 ay Tamam yaz bana Yorumla Gncdelikanlı 2 ay @Litteme sen kimsin sananeee Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 346 görüş paylaştı. İyi geceler uzanıyorum sen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Bende oturuyorum yeni yayından çıktım burada takılıyorum Yorumla Bosdurankisi 2 ay İyi yapıyorsun Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 56 , eig 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 797 görüş paylaştı. Günaydın. İyiyim. Ya sen? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Alekim selam. Takılıyoruz, sen napiyorsun? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 40 , eig 87% 2 ay Yatıyorum gel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Yok sağol Yorumla Libidinous 2 ay Sen bilirsin çok ta hazırdı Yorumla
Semaptik Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 82% 2 ay Aile & Toplum konusunda 343 görüş paylaştı. Sıkılıyorum be Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Aynı şekilde bende sıkılıyorum Yorumla
pretty444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 2 ay Bir şey yaptığım yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Soran 2 ay Aynı şekilde bende Yorumla Semaptik 2 ay Seni sık sık görüyorum sitede bu tesadüf mü? Yorumla pretty444 2 ay Evt Yorumla Semaptik 2 ay Sende mi fark ettin? Yorumla pretty444 2 ay Yani Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 822 görüş paylaştı. Yatıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay İyi bakalım Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm 2 ay Kötü bakmamana sevindim. Yorumla
Çöldebirpenguen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 2 ay Yatak keyfi yapıyorum sen napiyosun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 2 ay Bende canlı yayın yapıyordum kapadım burada takılıyorum Yorumla Çöldebirpenguen 2 ay Ne yayını Yorumla Soran 2 ay Tiktokdan oyun yayını yaptım kendi çapımda yayın yapıyorım Yorumla Çöldebirpenguen 2 ay Kullanmıyorum bilmiyorum günaydın Yorumla
sessiz0607 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 2 ay Yatış ve can sıkıntısı sen ne yapıyorsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Soran 2 ay Bende yeni yayından çıktım yoruldum burada takılıyorum canım sıkıldı Yorumla sessiz0607 2 ay Ne yayını Yorumla Soran 2 ay Kendi çapımda tiktokta yayın yapıyorum oyun yayını Yorumla sessiz0607 2 ay İyi bakalım ama bura daha sıkıcı Yorumla Soran 2 ay Bende 1 saat oyun yayını yaptım sıkıldım Yorumla sessiz0607 2 ay Hmm sohbet etmek ister misin Yorumla
Handsomee06 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 412 görüş paylaştı. Oynuyirum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Oyuncakla felan mı 😂 Yorumla Handsomee06 2 ay Yok başka Yorumla
Bay_boğa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 2 ay Sabah oldu gördüm günaydın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
çıkageldimben Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 81% 2 ay İyi gecelerrr Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 25 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,9b görüş paylaştı. As mübarek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Soran 2 ay : ) Yorumla HoşafAğızlı 2 ay Sen napıyon ben yatıyom sfgjjg Yorumla Soran 2 ay Bende oturuyorum Yorumla HoşafAğızlı 2 ay Nerde 🤨 Yorumla Soran 2 ay Dişarda Yorumla HoşafAğızlı 2 ay Bu saate? Iştemisin Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Aile & Toplum konusunda 6,8b görüş paylaştı. Aaleyyykimzelam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay 😂😂 Yorumla ByToRo 2 ay 👀 Yorumla
ahhbee Takip Et Xper 4 Yaş: 19 2 ay Şimdi uyandımm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Günaydın kankam banada iyi geceler ya 😂 Yorumla
Ridvanmayk2 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Eyii sen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
17Görüş
Selamünaleyküm diye yazsan sevinirim ya da sadece Selam..
Vizelere çalışıyordum, yatacam. Sen ne yapıyorsun?
Bende oturuyorum öyle iyi geceler sana ☺
Olur mu?
Gece gece sikilmacalar ben telefona bakıyorum oda bana bakıyor 😅
Hahahaha 😂
Sen napiyorsun jdkdkfkfk
Bende oturuyorum yayın felan yaptım kapadım burada takılıyorum
Kendi çapımda tiktokta yayın yapıyorum oyun yayını
Hangi oyun yayını ki?
Mobilden yapıyorum pubg oynamıyorum subway surfers oynuyorum
Bende katiliyim yayına izleyici sayın artsın
Hemen artıyor sonra hemen düşüyor yayınım 😂
Kaç izleyici oluyor
3 4 kişi izliyor genelde gece yaptığım için yayın 😂
Artık öğlen yapmaya başlayacağım yayın yapmaya
Sen tıktık adresini ver bende takip ediyim seni
Tek gerçek onur yazan hesap mı senin?
Yoo değil niye sordun
Evet
@Litteme sen kimsin 😅
Tamam takip ettim yayın açtığında selam KS den yazacam 😅
İzlenmelerim nasıl?
Takipcine göre çok iyi Instagram'dan yayın aciyormusun?
Tiktok hesabımda değişiklik yaptım herkes benimle dalga geçiyor diye 🤦♀️
Instagram'da yayın açmıyorum
Nasıl dalga geçiyorlar neden dolayı dalga geçsinler ki?
Onurun yayınında takipçi kasıyorum ben diyorum ekrana tıklayamam oje sürdüm diye bunlarda hep beni tekrarlıyorlar bilmem dalga geçiyorlar 🤦♀️
Soran kardeş lütfen paylaştığım şeyi kaldırır mısın lütfen rica ediyorum
Hesabımı felan şikayet ettiler 2 3 defa uyarı verdi bende o yüzdende hesabımda değişiklik yaptım
Öyle insanlara aldırış edecek olursan çok işin var en iyi olan şey senin yaptiklarindir
Lütfen siler misin yorumu mu rica ediyorum
@litteme silemiyorum tek şikayet et var
@Litteme seň kimsin onu çözemedik 🤔🤔
Sana istek attım özele gelirmisin
Bunu görmek istemiyoruma basıcan lütfen siler misin
Tamam yaz bana
@Litteme sen kimsin sananeee
İyi geceler uzanıyorum sen
Bende oturuyorum yeni yayından çıktım burada takılıyorum
İyi yapıyorsun
Günaydın. İyiyim. Ya sen?
Alekim selam. Takılıyoruz, sen napiyorsun?
Yatıyorum gel
Yok sağol
Sen bilirsin çok ta hazırdı
Sıkılıyorum be
Aynı şekilde bende sıkılıyorum
Bir şey yaptığım yok
Aynı şekilde bende
Seni sık sık görüyorum sitede bu tesadüf mü?
Evt
Sende mi fark ettin?
Yani
Yatıyorum
İyi bakalım
Kötü bakmamana sevindim.
Yatak keyfi yapıyorum sen napiyosun
Bende canlı yayın yapıyordum kapadım burada takılıyorum
Ne yayını
Tiktokdan oyun yayını yaptım kendi çapımda yayın yapıyorım
Kullanmıyorum bilmiyorum günaydın
Yatış ve can sıkıntısı sen ne yapıyorsun