Babaannenin torununa karşı gösterdiği ve geliştirdiği sevgi, şimdi onun babası konumunda olan kendi çocuğuna olan sevgisi gibidir. Peki sizin için babaanneniz ne ifade ediyor? Bunu duyunca aklınıza gelen ilk şey nedir?
Benim aklıma gelen ilk şey ; yün örme krem yelek :) 2 ay oldu vefat edeli. Allah rahmet eylesin…
abim ben 3 yaş fark var, annem yaşları yakın diye aldırmak isteyince babaannem dur belki kız olur diye engellemiş tamamen şans eseri hayattayım ve beş yaşıma kadar o büyütmüş beni rahmetle anıyorum
Bana tek faydasının vefat ettiğinde askerden 10 gün erken terhis hakkım olduğu; istemeden de olsa yaptığı tek iyiliğin/kıyağın bu olduğu insan. Neler yaşattığını vb… konulara hiç gitmeyeyim, Başka bir şey demeyeyim daha, tabi 😃👍
Küçükken bana kıyafetler dikip oyuncak bebek gibi giydirirdi😊 onu düşününce aklıma gelen tek şey huzur... Güzel zamanlardı, umarım artık daha güzel bir yerdedir🧡
Yapacak bir şey yok bizim Türk toplumunda böyledir Yeni Yeni insanlar belki bir şeyleri aşmaya başladılar ama bazı kesimler engeli bireyleri hala kabul etmiyorlar zaten rahmetli oldu aslında severdim o kadar kötü bir kadın değildi ama beni ayırdığını iyi biliyordum yani