Aile & Toplum Edepli hayalı kadın kalmadı mı cidden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyada ve reelde çok edepsiz kadınlar görüyorum Edepli hayalı kadın kalmadı mı cidden? Cevapla Sosyal Medya Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Lifeisnice Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Var tabi ama senin gördüğün kadınlar gibi kendilerini uluorta teşhir etmedikleri için goremiyorsun sadece. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Doğru genelde popüler olan tipler edepsiz oluyor sizde efendi erkek yok demeyin o zaman Yorumla Psychology61 +1 yıl Bunlar sözde ilişki yaşıyorlar posta koyuyolar bunlara bunlarda herkes için aynı şeyi düşünüyo bu posta koyduysa bana herkes koyar kafasındalar Yorumla Lifeisnice +1 yıl Ben efendi düzgün erkek yok demiyorum zaten. Kadınlar her zaman kendilerine benzeyen erkekleri kendilerine çekerler. Yorumla Soran +1 yıl O zaman bana düzgün erkek denk gelmiyor diyen kızlar düzgün değil aslında Yorumla Psychology61 +1 yıl Kadınlar diyosun ya asıl sevicek sahiplenicek kadınlar kendilerini belli etmezler klüblerde barlarda göremezsin onlar kendilerine benzeyeni değil gerçekten sevicek sahiplenicek ömrünü adıcak insanları kendilerine çeker akıllı kadınlardır Yorumla Lifeisnice +1 yıl @Psychology61 aynen dediğin doğru. Yorumla Lifeisnice +1 yıl Evet sayın soran kardeş. Erkekleri ayartmak için poposunu açan kızların bana düzgün erkek gelmiyor demesini ciddiye almıyorum ben. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok nadir vardır. Ben de Takvalı, edepli, hayâ sahibi erkek göremiyorum sosyal medyada ve reel de.. Sadece kadına mahsus bir özellik değil bu. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok nadir maalesef 🙄😓 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Görsele ayar oldum, erkekler kıçı başı dağıtsın bütün baskı kadınlara yapılsın. Bunun cinsiyeti yok 2 9 Yorumla Lotus____ +1 yıl Boş yapma Yorumla Soran +1 yıl Biz sizin gibi açık mı giyiyoruz veya bedenimizi mi kullanıyoruz Yorumla Lotus____ +1 yıl Neyse ki fake profili ile bile açık açık görüş yapamayan seni ciddiye almıyorum 😄♥️ Yorumla Psychology61 +1 yıl @Lotus___ bende sana ayar oldum uza burdan buraya görüş atma Yorumla Lotus____ +1 yıl @Psychology61 benim yorumumun altına gelip beni mı kovuyorsunuz😄neyse Yorumla Psychology61 +1 yıl Fake diyosun ben varım açığım hadi yaz bana muhattabım değilsin ama görsele ayar oldum demen ayrı bi vaka Yorumla Lotus____ +1 yıl @Psychology61 ne yazcam yahu, muhatabım değilsin. Yorumla Soran +1 yıl Ayar olman hoşuma gitti edep ahlak yoksunu insanlari kudurtmayı seviyorum Yorumla Psychology61 +1 yıl @Lotus____ Hadis-i Şerifin nesine ayar oldun Yorumla
Gumansun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir asır öncede kaldi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar gurursuz olma Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olmaz mı varlar tabiki 0 0 Yorumla
hzjitem Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kaldi genelleme yapma bos soru 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kalmıştır belki Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Taze bitti kalmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben varım azizim.. 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Sen değilsin kesinlikle kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niyemiş o? Salavat çekerim, dua ederim, namaz kılarım, esma okurum.. Daha ne? Yorumla Soran +1 yıl Hahaaa bunları yapmıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ki Yorumla Soran +1 yıl Serseri erkek seven zina yapan sen mı bunlari yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günah da işlerim sevap da kime ne.. Yorumla Soran +1 yıl Komiksin valla namaz kılıp zina yapmak nasıl oluyor Yorumla Psychology61 +1 yıl Seni doğru yola sokmak için uğraşıyoruz farkında mısın kime ne demesi kolay günah işlemesi kolay bi tövbe etmek peki bu kadar mı zor azizim.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bikere pardon da Allah'ın ne istediğini siz hiç anlayamamışsınız.. Yorumla Psychology61 +1 yıl Allahın emirlerinin kaöona çok uyuyosun sen isimsiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakaret edin de demiyor ama ediyorsun bir kendine bak.. Yorumla Soran +1 yıl Sende angut dedin bu da hakaret Yorumla Soran +1 yıl Senin adına üzüldüm namaz kılan bir kız zina yapmamalıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her şeyi 4 4 lük yapsak zaten evliya oluruz.. İmtihan ne demek hiç haberin yok mu cahil? Yorumla Psychology61 +1 yıl Sen zina yapmışsan dediği hakaret olmuyo Yorumla Psychology61 +1 yıl Sen emir ve yasaklarına uy yeter senden dört dörtlük bi şey beklemiyoruz tamam mı Yorumla Soran +1 yıl Ulan ben zina yapmadım sen kızsın senin kendini daha iyi koruman lazım Yorumla Psychology61 +1 yıl Örneğin zina yapma yardım et muhtaç insanlara dua et az küfür et alkol alma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben zina yaptım demedim ki sen uyduruyon nomısıma laf etme.. Yorumla Soran +1 yıl Kızlara edepli namuslu bakire olmak yakışır Yorumla Soran +1 yıl Zina yapan kız görünce çok üzülüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Psychology61 Sende Allah mısın bana emir veriyorsun hayırdır? Kulsun, kulluğunu bil, hadsizleşme.. Yorumla Soran +1 yıl Demedin ama kabul etmiş gibi konuştun inşallah yapmıyorsundur ama serseri erkek seven kız ne kadar namuslu iyidir bilmiyorum iyi akşamlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalmadı yok 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En temizi sanalda seksting yapar vücudunu paylaşır Yorumla
Zeynepvcı Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bakma o zaman 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nereye kadar bakmayalım ayrıca edepsiz kadınlardan rahatsız olan kadınlar 'da var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Var tabi ama senin gördüğün kadınlar gibi kendilerini uluorta teşhir etmedikleri için goremiyorsun sadece.
Doğru genelde popüler olan tipler edepsiz oluyor sizde efendi erkek yok demeyin o zaman
Bunlar sözde ilişki yaşıyorlar posta koyuyolar bunlara bunlarda herkes için aynı şeyi düşünüyo bu posta koyduysa bana herkes koyar kafasındalar
Ben efendi düzgün erkek yok demiyorum zaten. Kadınlar her zaman kendilerine benzeyen erkekleri kendilerine çekerler.
O zaman bana düzgün erkek denk gelmiyor diyen kızlar düzgün değil aslında
Kadınlar diyosun ya asıl sevicek sahiplenicek kadınlar kendilerini belli etmezler klüblerde barlarda göremezsin onlar kendilerine benzeyeni değil gerçekten sevicek sahiplenicek ömrünü adıcak insanları kendilerine çeker akıllı kadınlardır
@Psychology61 aynen dediğin doğru.
Evet sayın soran kardeş. Erkekleri ayartmak için poposunu açan kızların bana düzgün erkek gelmiyor demesini ciddiye almıyorum ben.
Çok nadir vardır. Ben de Takvalı, edepli, hayâ sahibi erkek göremiyorum sosyal medyada ve reel de.. Sadece kadına mahsus bir özellik değil bu.
Çok nadir maalesef 🙄😓
Görsele ayar oldum, erkekler kıçı başı dağıtsın bütün baskı kadınlara yapılsın. Bunun cinsiyeti yok
Boş yapma
Biz sizin gibi açık mı giyiyoruz veya bedenimizi mi kullanıyoruz
Neyse ki fake profili ile bile açık açık görüş yapamayan seni ciddiye almıyorum 😄♥️
@Lotus___ bende sana ayar oldum uza burdan buraya görüş atma
@Psychology61 benim yorumumun altına gelip beni mı kovuyorsunuz😄neyse
Fake diyosun ben varım açığım hadi yaz bana muhattabım değilsin ama görsele ayar oldum demen ayrı bi vaka
@Psychology61 ne yazcam yahu, muhatabım değilsin.
Ayar olman hoşuma gitti edep ahlak yoksunu insanlari kudurtmayı seviyorum
@Lotus____ Hadis-i Şerifin nesine ayar oldun
Bir asır öncede kaldi
Bu kadar gurursuz olma
Olmaz mı varlar tabiki
Kaldı
Peki
Kaldi genelleme yapma bos soru
Kalmıştır belki
Vardır illaki.
Taze bitti kalmadı
Ben varım azizim..
Sen değilsin kesinlikle kanka
Niyemiş o? Salavat çekerim, dua ederim, namaz kılarım, esma okurum.. Daha ne?
Hahaaa bunları yapmıyorsun
Ki
Serseri erkek seven zina yapan sen mı bunlari yapıyorsun
Günah da işlerim sevap da kime ne..
Komiksin valla namaz kılıp zina yapmak nasıl oluyor
Seni doğru yola sokmak için uğraşıyoruz farkında mısın kime ne demesi kolay günah işlemesi kolay bi tövbe etmek peki bu kadar mı zor azizim..
Bikere pardon da Allah'ın ne istediğini siz hiç anlayamamışsınız..
Allahın emirlerinin kaöona çok uyuyosun sen isimsiz
Hakaret edin de demiyor ama ediyorsun bir kendine bak..
Sende angut dedin bu da hakaret
Senin adına üzüldüm namaz kılan bir kız zina yapmamalıydı
Her şeyi 4 4 lük yapsak zaten evliya oluruz.. İmtihan ne demek hiç haberin yok mu cahil?
Sen zina yapmışsan dediği hakaret olmuyo
Sen emir ve yasaklarına uy yeter senden dört dörtlük bi şey beklemiyoruz tamam mı
Ulan ben zina yapmadım sen kızsın senin kendini daha iyi koruman lazım
Örneğin zina yapma yardım et muhtaç insanlara dua et az küfür et alkol alma
Ben zina yaptım demedim ki sen uyduruyon nomısıma laf etme..
Kızlara edepli namuslu bakire olmak yakışır
Zina yapan kız görünce çok üzülüyorum
@Psychology61 Sende Allah mısın bana emir veriyorsun hayırdır? Kulsun, kulluğunu bil, hadsizleşme..
Demedin ama kabul etmiş gibi konuştun inşallah yapmıyorsundur ama serseri erkek seven kız ne kadar namuslu iyidir bilmiyorum iyi akşamlar
Kalmadı yok
En temizi sanalda seksting yapar vücudunu paylaşır
Bakma o zaman
Nereye kadar bakmayalım ayrıca edepsiz kadınlardan rahatsız olan kadınlar 'da var